آخرين خبر/ کيک ژوکوند يا به فرانسوي بيسکويت ژوکوند (به فرانسوي: Biscuit Joconde)، يا کيک اسفنجي بادامي، يکي ديگر از انواع کيک اسفنجي است. از ويژگي‌هاي اين کيک اينست که حاوي بادام است. تفاوت آن با انواع کيک‌هاي اسفنجي ديگر اينست که به غير از داشتن تخم مرغ کامل، حاوي سفيده تخم مرغ اضافه نيز هست و شکر و بادام به اين مرنگ يا سفيده تخم مرغ اضافه مي‌شود. اين کيک به صورت لايه‌هاي نازک پخت مي‌شود و معمولاً به صورت لايه‌اي براي قرار گرفتن در بين مواد ديگر مانند انواع موس، شکلات و باواروا بکار مي‌رود. براي نمونه کيک اپرا يکي از کيک‌هايي است که در درست کردن آن لايه‌هايي از کيک يا بيسکويت ژوکوند استفاده مي‌شود.

 اين کيک طعم خاصي داره وبسيار خوشمزست وموارد استفادش بسيار زياد هست حالا کم کم باهم تمام مدل هاش رو درست ميکنيم 
خوب شما فقط توي گوگل به نام #jocondecake سرچ کنيد واستفاده هاي مختلفش رو ببينيد اين رسپي معروفش هست
 مواد لازم وطرز تهيه
پودر قند 150 گرم
پودر بادام 150 گرم(من بادام با پوست آسياب کردم)
آرد 60 گرم
تخم مرغ 4 عدد
وانيل 1 ق چ
کره مذاب 45 گرم
سفيده تخم مرغ 4 عدد
شکر 40گرم
تخم مرغ ها بايد به دماي محيط برسند
کره رو ذوب کنيد و بذاريد به دماي محيط برسه
فر رو روي 200 درجه سانتيگراد قرار ميديم
آرد بادام و پودر قند و آرد رو با هم الک کرده و ويسک ميکنيم
تخم مرغها و وانيل رو به خوبي هم ميزنيم تا حسابي کف کرده و تقريبا سفيد رنگ بشن
مخلوط آرد رو کم کم بهش اضافه کرده و فولد ميکنيم
دقت کنيد بايد با وسواس خاصي فولد کنيد که حباب هاي موجود در تخم مرغ از مخلوط خارج نشن
حالا کره رو هم اضافه کرده و فولد ميکنيم
مقداري از حجم مواد کم ميشه
حالا سفيده تخم مرغ رو هم با همزن اينقدر هم بزنيد تاوقتي سري همزنتون رو ميديد بالا سفيده قله اي وايسته
بعد کم کم شکر رو بهش اضافه کنيد تا اينکه به خوبي فرم بگيره
سفيده رو به مخلوط اضافه کنيد
به آرومي و باحوصله فراوان فولد کنيد نميخوايم پفش بخوابه
روي دو تا سيني کاغذ روغني قرار بديدمن يک سينيم ۳۰×۴۰بود ويک سيني ۳۰×۳۵لايه ها رو وقتي ريختيدخيلي خيلي نازک ميشه. که حدود دو برابر هم پف خواهد کرد
درون فر قرار ميديم . زمان پخت 8 تا 12 دقيقه. يا تا زماني که حاشيه کيک طلايي مايل به قهوه اي بشه
بسته به شرايط فر و سايزسينيتون زمان پخت متفاوت ميشه ولي چک کنيد بعد ۷تا۸ دقبقه همينکه انگشت روي مواد داخل سيني گذاشتيد وبه دستتون نچسبيد يعني حاضر هست دقيقه متغير کيک تغيير رنگ چنداني نميده فقط حاشيه هاشه که طلايي ميشن
همينکه از فر بيرون آورديد با يه کارد بزرگ حاشيه ها رو جدا ميکنيد چون اگر بذاريد بمونه بعدا برشش سخت ميشه
بقيه کيک يک کيک بسيار نازک بادامي فوق العاده خوشمزه است که ميشه باهاش رولت درست کرد. يا لايه لايه در کيکهاي مجلسي ازش استفاده کرد يا در کف چيزکيکهاي سرد يا ديواره موس کيکها به کارميره
خلاصه اينکه joconde از کيکهاي بسيار کاربردي و بسيار خوشمزه است حتي ميشه به عنوان نقاشي رولت زير کار استفاده کرد
من در اين پست بيس کار رو بهتون آموزش دادم. يعني اينکه jaconde چيه و چطوري درست ميشه. باهاش ميتونيد کارهاي مختلفي انجام بديد مثل رولت وتيراميسو واپرا و....... شايد کم کم براتون بقيش رو هم گذاشتم
حالا ميريم سراغ مواد مياني رولت شما ميتونيد از خامه فرم گرفته استفاده کنيد وتمام 
ولي من از
۲تا ليوان شير 
يک پاکت خامه
۲ق غ پودر کاکائو
۵۰ گرم شکلات
آرد سفيد ۳ق غ
وانيل نص ق چ
شير وآرد وپود کاکائو رو باهم به آرامي مخلوط کنيد تا گلوله نشه بزاريد روي شعله ملايم ومرتب هم بزنيد کمي که گرم شد وانيل وشکلات رو اضافه کنيد وبه هم زدن ادامه بديد تا غليط بشه (البته دقت کنيد که وقتي سرد بشه غليظ تر ميشه)وقتي از روي شعله برداشتيد وکمي از حرارت افتاد روي مواد سلفون بکشيد وتوي بخچال استراحت بديد تا کاملا خنک بشه وبعد براي بين رولت استفاده کنيد 
منبع صفحه brochen.kuchen

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar