آخرین خبر/ کیک ژوکوند یا به فرانسوی بیسکویت ژوکوند (به فرانسوی: Biscuit Joconde)، یا کیک اسفنجی بادامی، یکی دیگر از انواع کیک اسفنجی است. از ویژگی‌های این کیک اینست که حاوی بادام است. تفاوت آن با انواع کیک‌های اسفنجی دیگر اینست که به غیر از داشتن تخم مرغ کامل، حاوی سفیده تخم مرغ اضافه نیز هست و شکر و بادام به این مرنگ یا سفیده تخم مرغ اضافه می‌شود. این کیک به صورت لایه‌های نازک پخت می‌شود و معمولاً به صورت لایه‌ای برای قرار گرفتن در بین مواد دیگر مانند انواع موس، شکلات و باواروا بکار می‌رود. برای نمونه کیک اپرا یکی از کیک‌هایی است که در درست کردن آن لایه‌هایی از کیک یا بیسکویت ژوکوند استفاده می‌شود.

 این کیک طعم خاصی داره وبسیار خوشمزست وموارد استفادش بسیار زیاد هست حالا کم کم باهم تمام مدل هاش رو درست میکنیم 
خوب شما فقط توی گوگل به نام #jocondecake سرچ کنید واستفاده های مختلفش رو ببینید این رسپی معروفش هست
 مواد لازم وطرز تهیه
پودر قند 150 گرم
پودر بادام 150 گرم(من بادام با پوست آسیاب کردم)
آرد 60 گرم
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1 ق چ
کره مذاب 45 گرم
سفیده تخم مرغ 4 عدد
شکر 40گرم
تخم مرغ ها باید به دمای محیط برسند
کره رو ذوب کنید و بذارید به دمای محیط برسه
فر رو روی 200 درجه سانتیگراد قرار میدیم
آرد بادام و پودر قند و آرد رو با هم الک کرده و ویسک میکنیم
تخم مرغها و وانیل رو به خوبی هم میزنیم تا حسابی کف کرده و تقریبا سفید رنگ بشن
مخلوط آرد رو کم کم بهش اضافه کرده و فولد میکنیم
دقت کنید باید با وسواس خاصی فولد کنید که حباب های موجود در تخم مرغ از مخلوط خارج نشن
حالا کره رو هم اضافه کرده و فولد میکنیم
مقداری از حجم مواد کم میشه
حالا سفیده تخم مرغ رو هم با همزن اینقدر هم بزنید تاوقتی سری همزنتون رو میدید بالا سفیده قله ای وایسته
بعد کم کم شکر رو بهش اضافه کنید تا اینکه به خوبی فرم بگیره
سفیده رو به مخلوط اضافه کنید
به آرومی و باحوصله فراوان فولد کنید نمیخوایم پفش بخوابه
روی دو تا سینی کاغذ روغنی قرار بدیدمن یک سینیم ۳۰×۴۰بود ویک سینی ۳۰×۳۵لایه ها رو وقتی ریختیدخیلی خیلی نازک میشه. که حدود دو برابر هم پف خواهد کرد
درون فر قرار میدیم . زمان پخت 8 تا 12 دقیقه. یا تا زمانی که حاشیه کیک طلایی مایل به قهوه ای بشه
بسته به شرایط فر و سایزسینیتون زمان پخت متفاوت میشه ولی چک کنید بعد ۷تا۸ دقبقه همینکه انگشت روی مواد داخل سینی گذاشتید وبه دستتون نچسبید یعنی حاضر هست دقیقه متغیر کیک تغییر رنگ چندانی نمیده فقط حاشیه هاشه که طلایی میشن
همینکه از فر بیرون آوردید با یه کارد بزرگ حاشیه ها رو جدا میکنید چون اگر بذارید بمونه بعدا برشش سخت میشه
بقیه کیک یک کیک بسیار نازک بادامی فوق العاده خوشمزه است که میشه باهاش رولت درست کرد. یا لایه لایه در کیکهای مجلسی ازش استفاده کرد یا در کف چیزکیکهای سرد یا دیواره موس کیکها به کارمیره
خلاصه اینکه joconde از کیکهای بسیار کاربردی و بسیار خوشمزه است حتی میشه به عنوان نقاشی رولت زیر کار استفاده کرد
من در این پست بیس کار رو بهتون آموزش دادم. یعنی اینکه jaconde چیه و چطوری درست میشه. باهاش میتونید کارهای مختلفی انجام بدید مثل رولت وتیرامیسو واپرا و....... شاید کم کم براتون بقیش رو هم گذاشتم
حالا میریم سراغ مواد میانی رولت شما میتونید از خامه فرم گرفته استفاده کنید وتمام 
ولی من از
۲تا لیوان شیر 
یک پاکت خامه
۲ق غ پودر کاکائو
۵۰ گرم شکلات
آرد سفید ۳ق غ
وانیل نص ق چ
شیر وآرد وپود کاکائو رو باهم به آرامی مخلوط کنید تا گلوله نشه بزارید روی شعله ملایم ومرتب هم بزنید کمی که گرم شد وانیل وشکلات رو اضافه کنید وبه هم زدن ادامه بدید تا غلیط بشه (البته دقت کنید که وقتی سرد بشه غلیظ تر میشه)وقتی از روی شعله برداشتید وکمی از حرارت افتاد روی مواد سلفون بکشید وتوی بخچال استراحت بدید تا کاملا خنک بشه وبعد برای بین رولت استفاده کنید 
منبع صفحه brochen.kuchen

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar