کوکپد/ تو مساجد مازندران همه ساله دهه اول محرم، برای شام ،کشمش پلو با گوشت درست می کردند اما بدلیل گرانی گوشت چند سالی هست که مرغ جایگزین گوشت شده است . آینده رو خدا بخیر کنه ..‌.
مواد لازم برای  ۳ نفر
2 پیمانه برنج
نصف سینه مرغ
1 پیمانه کشمش
کره حیوانی داغ شده
پیاز 2 عدد گوچک
1 قاشق غذا خوری رب
نمک فلفل زردچوبه
2 قاشق غذاخوری آب نارنج
زغفران دم کرده به میزان دلخواه
مراحل
ابتدا دو تیکه کوچیک سینه مرغ را با یک عدد پیاز کوچیک و ۱ قاشق غذاخوری نمک و آب نارنج و زردچوبه و فلفل و با ۳ پیمانه آب روی شعله گاز می گذاریم و همزمان برنج رو می شوییم و روی شعله گاز می گذاریم.
 برنج را آبکشی و کشمش را شسته و توی آب می خیسانیم
مرغ پخته را خلالی و با دو قاشق کره حیوانی تفت میدیم و همزمان کشمش را آبکشی کرده و آنرا هم با ۱ قاشق کره حیوانی تفت میدیم.
دو قاشق غذاخوری برنج را با کمی زغفران دم کرده ، مخلوط کرده تا رنگ زرد به آن بگیرد
مرغ خلالی را با برنج در یک قابلمه بصورت لایه لایه گذاشته و روی آنرا با کشمش و برنج زعفرانی تزئین کرده و دم می دهیم.
یک عدد پیاز کوچولو را خورد کرده و در یک قابلمه تفت داده بعد از طلایی شدن ، یک یا دو قاشق رب به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم و در نهایت آب مرغ را که داشتیم به آن اضافه میکنیم که می‌توانید برای سس این برنج میل نمایید. نوش جان
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar