آموزش تهيه کشمش پلو با مرغ

کوکپد/ تو مساجد مازندران همه ساله دهه اول محرم، براي شام ،کشمش پلو با گوشت درست مي کردند اما بدليل گراني گوشت چند سالي هست که مرغ جايگزين گوشت شده است . آينده رو خدا بخير کنه ...
مواد لازم براي ۳ نفر
2 پيمانه برنج
نصف سينه مرغ
1 پيمانه کشمش
کره حيواني داغ شده
پياز 2 عدد گوچک
1 قاشق غذا خوري رب
نمک فلفل زردچوبه
2 قاشق غذاخوري آب نارنج
زغفران دم کرده به ميزان دلخواه
مراحل
ابتدا دو تيکه کوچيک سينه مرغ را با يک عدد پياز کوچيک و ۱ قاشق غذاخوري نمک و آب نارنج و زردچوبه و فلفل و با ۳ پيمانه آب روي شعله گاز مي گذاريم و همزمان برنج رو مي شوييم و روي شعله گاز مي گذاريم.
برنج را آبکشي و کشمش را شسته و توي آب مي خيسانيم
مرغ پخته را خلالي و با دو قاشق کره حيواني تفت ميديم و همزمان کشمش را آبکشي کرده و آنرا هم با ۱ قاشق کره حيواني تفت ميديم.
دو قاشق غذاخوري برنج را با کمي زغفران دم کرده ، مخلوط کرده تا رنگ زرد به آن بگيرد
مرغ خلالي را با برنج در يک قابلمه بصورت لايه لايه گذاشته و روي آنرا با کشمش و برنج زعفراني تزئين کرده و دم مي دهيم.
يک عدد پياز کوچولو را خورد کرده و در يک قابلمه تفت داده بعد از طلايي شدن ، يک يا دو قاشق رب به آن اضافه ميکنيم و کمي تفت ميدهيم و در نهايت آب مرغ را که داشتيم به آن اضافه ميکنيم که ميتوانيد براي سس اين برنج ميل نماييد. نوش جان