ناهار/ کباب مرغ و بيکن حلال را امتحان کنيد
اطلاعات/ شايد زياد جوجه کباب خورده باشيد اما اين کباب مرغ و بيکن حلال با ادويههاي خوشمزه شرقي، طعمي متفاوت دارد.
براي تهيه اين کباب، به سيخ چوبي و بيکن دودي يا ساده نياز خواهيد داشت.
چي لازم دارم:
سينه مرغ بدون پوست ۲ عدد
بيکن حلال ۲۵۰ گرم
سويا سس يک چهار فنجان
سرکه سيب يک چهارم فنجان
عسل دو قاشق غذاخوري
روغن مايع دو قاشق غذاخوري
پيازچه خرد شده دو عدد
چطور بپزم:
در يک کاسه بزرگ سويا سس، سرکه سيب، عسل، روغن و پيازچه خرد شده را با هم مخلوط کنيد. سپس تکههاي برش خورده مرغ را داخل اين ترکيب بريزيد و هم بزنيد تا مواد همه بخشهاي آنها را بپوشاند.
روي ظرف را بپوشانيد و به مدت يک ساعت در يخچال نگهداري کنيد تا مزه دار شوند. فر را گرم کنيد تا براي پخت کبابها آماده باشد.
مرغها را از مايه جدا کرده و سس به جا مانده را درون يک قابلمه کوچک بريزيد و روي حرارت زياد بهجوش بياوريد، سپس شعله را کم کنيد تا آرام آرام بجوشد. بعد شعله را خاموش کنيد. هر تکه از مرغ را در يک برش بيکن بپيچيد و آن را به سيخ بکشيد.
حالا سيني فر را چرب کنيد و کبابها را روي آن بچينيد تا با دماي ۱۵۰ درجه سانتي گراد آرام بپزند.
در فواصلي روي کباب باقيمانده سسي را که آماده کردهايد با برس روي کبابها بماليد تا طعم آن حفظ شود. زمانيکه بيکنها شفاف و آب مرغ کاملا گرفته شد، کبابها را سرو کنيد. ميتوانيد اين کباب را با نان و دورچين سبزيجات يا برنج ميل کنيد.