شور و شیرین/ چی لازم دارم:
آرد............. 175 گرم
نمک........... یک‌و یک‌چهارم قاشق چایخوری
شکر................ 6 قاشق سوپخوری
وانیل............ یک‌دوم قاشق چایخوری
تخم‌مرغ ...........3 عدد
شیر............. 250میلی‌لیتر
آب گازدار................ یک قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی:
کشمش............ 100 گرم
گردوی خردکرده ...........150 گرم
آب لیموترش ............2 قاشق سوپخوری
پوست لیموی رنده‌کرده ..............1عدد
پنیر خامه‌ای..................250 گرم
خامه............‌ 3 قاشق سوپخوری
مارمالاد زردآلو.............. 4 قاشق سوپخوری
دارچین ...........نصف قاشق چایخوری
پودر هل............. نصف قاشق چایخوری
چه جوری درست میشه:
آرد، نمک، شکر و وانیل را در کاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط کنید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، شیر و آب گازدار را بیفزائید و با همزن دستی کمی هم بزنید تا مایه یکدست شود. سپس آن را از صافی رد کنید، روی آن را بپوشانید و ده دقیقه استراحت دهید. کف تابه‌ی مخصوص پنکیک به قطر 15 سانتیمتر را کمی چرب کنید و هر بار قدری از مایه‌ی پنکیک در تابه بریزید و به آرامی بچرخانید تا همه‌جای آن را بپوشاند. همین که یک طرف پنکیک پخت آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز طلائی رنگ شود. اکنون از مایه‌ی میانی روی هر پنکیک بمالید و رول کنید و کمی پودر شکر روی هر کدام بپاشید و میل کنید.
روش تهیه‌ی مواد میانی
همه‌ی مواد را داخل کاسه‌ای بریزید و مخلوط کنید.
یادآوری
می‌توانید پنکیک‌ها را به شکل گل رز بپیچید و روی نان تارت بچینید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar