طرز تهيه شير برنج
کتاب کاله/ در تابستان که مرباها و شربتهاي خوشمزهاي از جمله مرباي آلبالو،مارمالاد تمشک، انجير و غيره درست ميکنيم، ميتوانيم شير برنج خنکمان را خوشمزهتر کنيم. اين غذا به خاطر داشتن شير و برنج منبع غني از کلسيم و ويتامين B است. طرز تهيه اين غذا بسيار ساده است و ميزان شيريني آن بسته به ذائقهتان ميتواند متفاوت باشد.
مواد لازم براي تهيه شيربرنج
برنج نيم دان يک پيمانه
گلابنصف پيمانه
شکريک و نيم پيمانه
شير پرچرب کاله خريد آنلاينيک ليتر
هل ساييده شدهيک قاشق چايخوري
خامه دو قاشق غذاخوري
نمک نصف قاشق چايخوري
چند نکته براي تهيه شيربرنج
مرحله اول
يراي تهيه اين غذا، برنج را از شب قبل خيس کنيد.
برنج را با ۲ پيمانه آب و نصف قاشق چايخوري نمک روي حرارت گذاشته و آنقدر بپزيد تا برنج کاملا وا برود.
مرحله دوم
شير را همراه خامه به برنج اضافه کرده و حرارت را زياد کنيد تا مواد به جوش آيند.
بعد از به جوش آمدن مواد، شکر و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنيد. در اين مرحله مواد را کمي بچشيد تا در صورت دلخواه، شکر بيشتري اضافه کنيد.
مرحله سوم
حرارت را کم کرده و حدود ۱ تا ۲ ساعت صبر کنيد تا شيربرنج کاملا جا بيفتد سپس گلاب را اضافه کنيد.
بعد از اين که شيربرنج کاملا جا افتاد، شعله را خاموش کنيد.
غذا را تا زماني که داغ داغ است، در ظرفي مناسب بريزيد و روي آن را با مربا، پودر پسته و گل محمدي تزيين کنيد.