کتاب کاله/ در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه این غذا بسیار ساده است  و میزان شیرینی آن بسته به ذائقه‌تان می‌تواند متفاوت باشد.

مواد لازم برای تهیه شیربرنج
برنج نیم دان یک پیمانه
گلابنصف پیمانه
شکریک و نیم پیمانه
شیر پرچرب کاله خرید آنلاینیک لیتر
هل ساییده شدهیک قاشق چای‌خوری
خامه دو قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چای‌خوری

چند نکته برای تهیه شیربرنج
مرحله اول
یرای تهیه این غذا، برنج را از شب قبل خیس کنید.
برنج را با ۲ پیمانه آب و نصف قاشق چای‌خوری نمک روی حرارت گذاشته و آنقدر بپزید تا برنج کاملا وا برود.
مرحله دوم
شیر را همراه خامه به برنج اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند.
بعد از به جوش آمدن مواد، شکر و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در این مرحله مواد را کمی بچشید تا در صورت دلخواه، شکر بیشتری اضافه کنید.
مرحله سوم
حرارت را کم کرده و حدود ۱ تا ۲ ساعت صبر کنید تا شیربرنج کاملا جا بیفتد سپس گلاب را اضافه کنید.
بعد از این که شیربرنج کاملا جا افتاد، شعله را خاموش کنید.
غذا را تا زمانی که داغ داغ است، در ظرفی مناسب بریزید و روی آن را با مربا، پودر پسته و گل محمدی تزیین کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar