ستاره/ کوفته نخودچي (قيمه ريزه نخودچي يا قرمزه نخودچي اصفهان) يکي از خوشمزه ترين انواع غذا بدون سيب زميني و پياز، کوفته نخودچي است که احتمالا کمتر به ذهنتان مي‌رسد. البته حضور پياز در اين غذاي سنتي نيز مي‌تواند باشد يا نباشد و اما مطمئن باشيد نبودش هيچ آسيبي به طعم و عطر غذا نخواهد زد. مواد اصلي اين غذا گوشت چرخ کرده، آرد نخودچي و آب است. براي خوش عطر کردن گوشت آن از کمي نعنا خشک استفاده کنيد و از طعم بي نظير آن لذت ببريد. 

مواد لازم براي چهار نفر
گوشت چرخ کرده بدون چربي130 گرم
آرد نخودچي1 پيمانه
نعناع خشک 2 قاشق مربا خوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
زرد چوبه1 قاشق چاي خوري
آب5 پيمانه
رب گوجه فرنگي1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه: 
گوشت چرخ کرده را با آرد نخودچي، يک قاشق پودر نعناع خشک ، زردچوبه، نمک و فلفل با هم مخلوط کنيد و خوب هم بزنيد.
يک پيمانه از آب را کم کم به مواد اضافه کرده و با دست خوب هم بزنيد تا زماني که به دست نچسبد. (آرد نخوچي نبايد آنقدر زياد باشد که مايه سفت شود. يک پيمانه کوچک کافيست.)
از مايه گوشت ورز داده شده، به اندازه يک گردو جدا کنيد و با دست قلقلي کنيد و با فاصله کنار هم بچينيد.
قابلمه را روي حرارت متوسط قرار دهيد، داخل آن کمي روغن بريزيد و رب گوجه، کمي نعنا خشک، زرد چوبه و نمک و فلفل را اضافه کنيد و هم بزنيد تا رب رنگ بيندازد. سپس به آن 4 پيمانه آب اضافه کنيد و بگذاريد تا بجوش بيايد.
کوفته قلقلي هاي آماده شده را به آرامي داخل سس در حال جوشيدن بريزيد تا حدود ۲ دقيقه بجوشند.
سپس حرارت را کم کنيد و در قابلمه را ببنديد تا کوفته ها به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقيقه بپزند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar