پنکيک سيب و دارچين، هم صبحانه، هم عصرانه

خراسان/ مواد لازم
آرد – يک و نيم پيمانه
شير- يک پيمانه
تخم مرغ –يک عدد
شکر- 2 قاشق غذاخوري
کره - 30 گرم
وانيل – کمي
بکينگ پودر- يک قاشق مرباخوري
دارچين - يک قاشق مرباخوري
سيب - به مقدار لازم
طرز تهيه
1- ابتدا بايد تخم مرغ، يک قاشق غذا خوري شکر و وانيل را با همزن بزنيم تا مخلوط کرم رنگ کشدار شود.
2- کره را به آب و شير را اضافه مي کنيم و با قاشق هم ميزنيم تا مواد يکدست مخلوط شود.
3- در نهايت آرد و بکينگ پودر را که با هم الک کرديم به مايه اضافه ميکنيم و با قاشق هم ميزنيم.
4- غلظت مخلوط بايد به حدي برسد که وقتي سيب هاي آماده شده را داخلش گذاشتيم مايه به سيب بچسبد. سيب ها را حلقه ميکنيم و قسمت هسته را درميآوريم.
5- يک قاشق باقي مانده شکر و دارچين را با هم مخلوط مي کنيم و روي سطح سيب ميماليم. حلقه هاي سيب را روي هم قرار ميدهيم.
6- در نهايت دو حلقه سيب روي هم را داخل مايه پنکيک ميبريم تا به مواد آغشته شود.
7- کف ماهيتابه را با کمي کره چرب ميکنيم و وقتي داغ شد سيب هاي آغشته به مايه را داخلش ميگذاريم و حرارت را کم مي کنيم و در ماهيتابه را هم مي گذاريم تا پنکيک مغز پخت و طلايي شود.