نماد آخرین خبر

سه دستور براي تهيه دسر پارفه کاراملي

منبع
بيتوته
بروزرسانی
سه دستور براي تهيه دسر پارفه کاراملي

بيتوته/ پارافه دسر خوش طعم و دوست داشتني است که شايد درست کردن آن به راحتي دسرهاي ديگر نباشد اما خوش طعمي آن خيلي ها را وادار مي کند تا دست به کار تهيه پارافه در خانه شوند. دسري که بيشتر مهمانان شما آن را مي پسندند و شما مي توانيد آن را با طعم هاي مختلف مثل شکلاتي، وانيلي، نارگيلي، موزي، کاراملي، قهوه و... تهيه کنيد.
دسر پارفه ي کارامل:
مواد لازم براي پارفه کارامل :
 خامه فرم گرفته 400 گرم
 ژلاتين 5 ورق
 وانيل ½ قاشق چايخوري

 شير 150 گرم
 سيروپ کارامل 100 گرم
 شير250 گرم 
طرز تهيه پارفه کارامل :
براي تهيه ي پارفه کارامل، ابتدا ورقه هاي ژلاتين را داخل ظرفي پر از آب سرد بريزيد و اجازه بدهيد تا کاملا شل شوند بعد آنها را از داخل آب سرد خارج کنيد و در ظرفي بريزيد بهتر است که طرف تان استيل باشد.
سپس مقدار خيلي کمي آب جوش به آن اضافه کنيد و روي بخار سماور يا کتري قرار بدهيد و اجازه بدهيد تا ژلاتين ذوب شود. (روش بن ماري)
اکنون شير را با مقدار خيلي کمي آب روي حرارت زياد بگذاريد تا به جوش بيايد. سس کارامل را به شير جوش به همراه وانيل اضافه کنيد. زماني که جوشيد و يکدست شد از صافي عبور بدهيد.
حالا مخلوط ژلاتين را داخل يخچال بگذاريد تا کمي ببندد و بعد کارامل و خامه فرم گرفته را داخل قالب مورد نظر بريزيد و به مدت 1 تا 2 ساعت داخل يخچال قرار بدهيد. سپس بيرون آورده و تزيين کنيد.
 
طرز تهيه ي بستني کاراملي
مواد لازم براي بستني کاراملي :
 شکر براي کاراملي کردن65 گرم 
 آب جوش 160 ميلي ليتر
 زرده  تخم مرغ3 عدد
 وانيل1 پنس
 شير 250 گرم
 خامه فرم گرفته 300 گرم
شکر50 گرم براي زرده ها 

طرز تهيه بستني کاراملي :
شکر را داخل شير گرمکن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا کاراملي شود. هرگز آن را با قاشق هم نزنيد فقط شير گرمکن را تکان دهيد. کاراملي که شد از روي حرارت برداريد و آبجوش را اضافه کنيد. مجددا روي حرارت بگذاريد و شيرگرمکن را مرتب تکان دهيد قاشق نزنيد تا آب مقداري تبخير شود مايع کمي غلظت پيدا کند.
سپس از روي حرارت برداريد اين مايع سفت نمي شود حجم آن در اثر تبخير، کم مي شود. زرده و وانيل و شکر را با همزن بزنيد. حين هم زدن شير داغ شده را اضافه کنيد شير را طي چند مرحله اضافه کنيد.
با همزن برقي 3 دقيقه بزنيد. سپس مايع کاراملي را به مايع شير و تخم مرغ اضافه کنيد و با قاشق مقداري هم بزنيد و روي يخ آن را خنک کنيد يا بگذاريد کنار تا از داغي بيفتد. مواد خنک شده را به خامه اضافه کنيد و با همزن بزنيد تا يکدست شود. داخل ظرف دردار فلزي بريزيد يا سلفون بکشيد و 12 ساعت در فريزر قرار دهيد. جايگزين کارامل مي توان ميوه هاي مختلف بريزيد و آب شکر را حذف کنيد.
 
طرز تهيه بستني کاراملي بدون تخم مرغ 
مواد لازم براي تهيه بستني کاراملي :
 شير کم چرب2 ليوان 
 خامه صبحانه1 بسته 
 عسل2 سوم ليوان 
 وانيلنصف قاشق چايخوري 
 نمک1 پنس 

طرز تهيه بستني کاراملي بدون تخم مرغ :
عسل را روي شعله قرار بدهيد و اجازه بدهيد کاراملي شود از روي شعله برداريد و به آن خامه را اضافه کنيد خوب مخلوط کنيد تا يکدست شود سپس به آن شير گرم، وانيل و نمک اضافه کنيد و کامل مخلوط کنيد.
زماني که کامل خنک شد آن را داخل ظرف فلزي در داري قرار بدهيد و بعد داخل فريزر قرار بدهيد. اگر گرم باشد و در فريزر قرار بدهيد بعد از يخ زدن بلورهاي يخ روي بستني شما ايجاد مي شود. حدودا 12 ساعت داخل فريزر قرار بدهيد تا بستني شما آماده شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره