ميز اردور/ ترشي بادمجان فوري براي غذاهاي چرب و چيلي
غذالند/ در اين مطلب با طرز تهيه ترشي بادمجان فوري آشنا ميشويد. به شما توصيه ميکنيم حتما اين ترشي خوشمزه را در منزل تهيه کنيد. شايد شما هم علاقه زيادي به خوردن ترشي داشته باشيد، اما از قبل هيچ ترشياي را در منزل آماده نکرده باشيد يا براي پذيرايي از مهمانهاي خود ترشي کافي نداشته باشيد. با توجه به اينکه اکثر افراد به خوردن ترشي بادمجان علاقهمند هستند اين خيلي خوب است که بتوانيد اين ترشي خوشمزه را در مدت کوتاهي در منزل تهيه کنيد.
چي لازم دارم:
بادمجان قلمي...........۲ عدد
سير............۳ حبه
فلفل قلمي تند..............به مقدار لازم
زردچوبه..............۱ قاشق غذاخوري (سرخالي)
سرکه............به مقدار لازم
نعنا خشک..............۳ قاشق غذاخوري
نمک.............به مقدار لازم
چه جوري درست ميشه:
بادمجانها را بدون پوست کندن ريز خرد کنيد
فلفلهاي قلمي تند را به اندازه دلخواه خرد کنيد.
بادمجانها و فلفلهاي خرد شده را در يک قابلمه مناسب با هم مخلوط کنيد.
زردچوبه را به مواد اضافه کنيد.
سپس به اندازهاي سرکه به مواد اضافه کنيد که کاملا روي مواد را بگيرد.
ظرف حاوي مواد را روي حرارت قرار داده و صبر کنيد سرکه بجوشد.
هنگامي که جوشيدن سرکه از گوشههاي ظرف آغاز شد شعله را تا حد امکان کم کنيد.
اجازه دهيد مواد روي شعله خيلي ملايم به مدت ۲۰ دقيقه بجوشند.
در دو دقيقه آخر باقيمانده نعناع خشک و نمک را به مواد اضافه کنيد.
پس از برداشتن ظرف از روي حرارت اجازه دهيد تا ترشي خنک شود.
پس از خنک شدن ترشي ميتوانيد آن را مصرف کنيد.