نماد آخرین خبر

فوت آشپزي/ نکاتي براي سرخ کردن و فريز کردن بادمجان

منبع
بيتوته
بروزرسانی
فوت آشپزي/ نکاتي براي سرخ کردن و فريز کردن بادمجان

بيتوته/ در اين مقاله مي خواهيم روش هاي سرخ کردن بادمجان را با کمترين روغن آموزش بدهيم.
روش اول: بعد از پوست کندن بادمجان ها، آنها را بشوييد و روي آن ها را نمک بريزيد و يا در آب نمک مي خوابانيم و بعد از خشک شدن بادمجان ها آنها را سرخ مي کنيم.
روش دوم: بعد از شستن و پوست کندن بادمجان ها مي توانيد از سفيده تخم مرغ استفاده کنيد. يعني سفيده ي تخم مرغ را هم بزنيد و بعد دستتان را خيلي خيلي کم آغشته با تخم مرغ کنيد و بادمجان ها را تخم مرغي کنيد. سپس داخل روغن سرخ کنيد.
روش سوم: اين روش به نظرم بهترين روش است و اين روش را توصيه مي کنيم. قبل از سرخ کردن بادمجان ها را به کمي ماست اغشته کنيد و بعد آن ها را سرخ کنيد. مي توانيد بادمجان ها را رد ماست بخوابانيد و در يخچال يک ساعتي بماند سپس بادمجان ها را کاملا از ماست پاک کنيد و بعد سرخ کنيد. خيلي خوب سرخ مي شوند و طلايي خوشرنگ مي شوند.
روش چهارم: بادمجان ها را بعد از پوست کندن بشوييد و بعد از اينکه مقداري آبشان رفت، با قلمو آشپزي (فرچه سيليکوني) روغن را روي آن بماليد. سپس آن ها را درون سيني بچينيد و بعد درون مايکروفر بگذاريد و به مدت 10 دقيقه با مايکروفر بادمجان ها را سرخ کنيد. هر جقدر دوست داريد طلايي شود از گريل هم استفاده کنيد. اين روش هم مناسب هست.
روش پنجم: بعد از شستن بادمجان ها را درون مايکروفر بگذاريد و 3-5 دقيقه بگذاريد آب شان کشيده شود و بعد درون روغن سرخ کنيد. اينطوري نصف روغني که هميشه استفاده مي کنيد مصرف مي شود.

روش ششم: بعد از برش زدن و شستن بادمجان ها بگذاريد خشک شوند، و برش بزنيد. سپس در ماهيتابه بچينيد و کمي نمک روي آن ها بپاشيد و حدود نصف استکان آب به آن اضافه کنيد. در صورتي که بادمجان ها نازک برش داده شده مقدار آب کمتري بريزيد، در ماهيتابه را بگذاريد تا با حرارت ملايم بپزد. زماني که آب به خورد بادمجان رفت و بادمجان نرم شد، يکي دو  قاشق روغن و اندکي زردچوبه به آن اضافه کنيد و بگذاريد سرخ شود.
روش هفتم: در اين روش براي سرخ کردن بادمجان با روغن کم ، آب و نمک مي‌گذاريم. (نمک به مقدار لازم، که بادمجان ها شور نشوند.) به جوش بيايد و بادمجان‌ها را که به تيکه‌هاي دلخواه برش داديم؛ حدود دو الي سه دقيقه مي‌گذاريم بجوشند. آنها را داخل آبکش مي ريزيم تا آب زيادي بادمجان برود. سپس آن ها را سرخ مي کنيم.
روش هشتم: بعد از خرد کردن و شستن بادمجان ها بگذاريد خشک شوند، درون ماهيتابه مقدار کمي روغن بريزيد و بعد از داغ شدن روغن، بادمجان ها را داخل روغن بچينيد و سپس درب ماهيتابه را بگذاريد و شعله را زياد کنيد تا هم بخار پز شوند و هم سرخ شوند در اين روش هم خواهيد ديد که بادمجان ها را با روغن کم سرخ کرده ايد در اين روش روغن هم به اطراف کمتر پاشيده مي شود.
بادمجان هاي سرخ شده را مي توانيد داخل فريزر نگهداري کنيد.

نحوه نگهداري بادمجان ها درون فريزر
بادمجان که اصالتاً از هندوستان آمده، يک ميوه بزرگ، خوش خوراک و بنفش‌ رنگ است. طعم بادمجان يک طعم اکتسابي است ممکن است در ابتدا ناخوشايند باشد، اما اگر شما از طعم آن لذت مي بريد، مي توانيد از طعم غذاهايي که از آن درست مي شود نيز لذت ببريد. فرقي نمي کند که مقدار کم يا زيادي بادمجان خريداري کرده ايد، در اينجا روشي مناسب براي نگهداري از بادمجان ها آورده شده است تا فاسد نشوند.
اگر شما مقداري بادمجان براي مصرف يک هفته خريده ايد، نگهداري آن ها راحت تر از نگهداري مقدار زيادي بادمجان است. براي نگهداري مقدار کم بادمجان، همه کاري که نياز است انجام دهيد، قرار دادن آن ها در يک کيسه پلاستيکي مناسب و گذاشتن در يخچال است. بادمجان ها با اين روش تا يک هفته در يخچال تازه مي مانند و شما مي توانيد در اين بازه زماني آن ها را مصرف کنيد.
بهتر است هميشه به مقدار کم بادمجان خريداري کنيد که مجبور به نگهداري درون فريزر نباشيد زيرا خاصيت آن خيلي کمتر از بادمجان تازه مي باشد. بنابراين اگر شما مقدار زيادي بادمجان خريده ايد که نمي توانيد قبل از فاسد شدنشان آن ها را استفاده کنيد، پس مجبوريد که به شيوه ديگري آن ها را نگهداري کنيد. ابتدا بادمجان ها را را با آب سرد و يا ولرم بشوييد.
پوست بادمجان ها را بگيريد. سپس بادمجان را به همان روشي که موز را برش مي دهيد، قطعه قطعه کنيد.
قبل از اينکه به مرحله بعد برويم، توضيح خواهم داد که چرا ما بايد اين کار را انجام دهيم. ميوه ها و سبزي ها آنزيم ها و باکتري هايي دارند که اگر بدون تکميل مرحله بعدي منجمد شوند، مي تواند طعم و رنگ غذا را عوض کنند.
حال شما به يک قابلمه بزرگ که براي جوشاندن آب مناسب باشد نياز داريد. آب ليمو به اين آب اضافه کنيد در حدود نصف فنجان آب ليمو براي هر چهار ليتر آب. شما همچنين به يک کاسه بزرگ که با آب و يخ پرشده نياز داريد. بعد از جوشاندن بادمجان ها، شما آن ها را در ظرف آب و يخ خواهيد گذاشت.
وقتي آب شروع به جوشيدن کرد، بادمجان ها را داخل آن بريزيد و بگذاريد به مدت پنج دقيقه در آب جوش بماند. وقتي اين زمان به اتمام رسيد به سرعت بادمجان ها را از آب جوش خارج کرده و داخل کاسه آب يخ قرار دهيد تا به سرعت سرد شود. بادمجان ها را براي پنج دقيقه ديگر در آب يخ نگهداريد و سپس از آب خارج کرده و بگذاريد تا خوب خشک شود.
حالا که بادمجان ها را جوشانده، سرد و خشک کرده ايد، مي توانيد آن ها را داخل پلاستيک فريزر قرار داده و در فريزر منجمد کنيد. اگر بادمجان ها به خوبي آماده شوند تا مدت شش ماه در فريزر به خوبي حفظ مي شوند.
شما مي توانيد بادمجان ها را با يکي از روش هاي بالا سرخ کنيد و بگذاريد تا روغن اضافي آن خارج شود و بعد از خنک شدن بادمجان ها را درون کيسه هاي زيپ دار قرار بدهيد و هوا را کاملا از داخل کيسه خارج کنيد و داخل فريزر قرار بدهيد در اين روش مدت زمان کمتري مي توانيد بادمجان ها را نگهداري کنيد.


به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar