نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

آموزش تهيه نان زيتون و سبزيجات

منبع
خراسان
بروزرسانی
آموزش تهيه نان زيتون و سبزيجات

خراسان/ مواد لازم
آب ولرم - يک و نيم پيمانه
 روغن‌زيتون يا روغن‌ مايع - يک و نيم پيمانه
 آرد - ۵۰۰ گرم
 خميرمايه -  ۲ قاشق سوپ‌خوري
 شکر- ۳ قاشق سوپ‌خوري
 نمک - يک قاشق چاي‌خوري
 تخم‌مرغ - يک عدد
 شويد خشک -۲ قاشق سوپ‌خوري
 زيتون ريز شده - ۵ قاشق سوپ‌خوري
 آويشن - يک قاشق چاي‌خوري
 پودر سير و پياز- ۲ قاشق چاي‌خوري
  شير- ۲ قاشق سوپ‌خوري
طرز تهيه
1-خمير مايه و شکر را در يک ليوان بريزيد.

2-آب ولرم را اضافه و مواد را مخلوط کنيد وحدود ۳ دقيقه در يک جاي ثابت بگذاريد تا عمل بيايد .

3-در ظرف ديگري تخم‌مرغ را بشکنيد و با چنگال بزنيد.

4-سپس روغن، زيتون و تمام مواد خشک (غير از آرد) را به آن اضافه و مخلوط کنيد.بعد از حدود ۳ دقيقه و عمل آمدن نسبي خميرمايه، آن را به مخلوط روغن، تخم‌مرغ و سبزيجات خشک اضافه کنيد.

5-آرد را به‌تدريج به آن بيفزاييد تا خميري نرم به‌ دست بيايد.خمير را ۵ دقيقه ورز دهيد و در ظرف بزرگي که کاملا اطراف آن را چرب کرده‌ايد، بگذاريد.

6-روي آن سلفون بکشيد و در يک دستمال يا حوله بپيچيد تا در محيط گرم، پف کند.7-بعد از حدود ۴۵ دقيقه، خمير بايد دو برابر شده باشد.8-از اين خمير مي‌توانيد يک يا دو نان بزرگ يا چندين نان کوچک تهيه کنيد.

9-به شکل دلخواه به خمير فرم دهيد و آن را در سيني آردپاشي شده بگذاريد تا ۳۰ دقيقه ديگر بماند.

10-روي خمير را با دستمال مرطوب يا سلفون بپوشانيد که خشک نشود. روي نان‌ها را با شير مرطوب کنيد تا خوش‌رنگ‌ شود.

11-در ۱۵ دقيقه پاياني، فر را با دماي ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد روشن کنيد.

12-در آن يک سيني فر ديگر بگذاريد و روي آن آب بريزيد تا محيط فر پر از بخار شود.
13-سيني نان‌ها را در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقيقه بگذاريد تا بپزد و آماده شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره