خراسان/ مواد لازم
آب ولرم - یک و نیم پیمانه
 روغن‌زیتون یا روغن‌ مایع - یک و نیم پیمانه
 آرد - ۵۰۰ گرم
 خمیرمایه -  ۲ قاشق سوپ‌خوری
 شکر- ۳ قاشق سوپ‌خوری
 نمک - یک قاشق چای‌خوری
 تخم‌مرغ - یک عدد
 شوید خشک -۲ قاشق سوپ‌خوری
 زیتون ریز شده - ۵ قاشق سوپ‌خوری
 آویشن - یک قاشق چای‌خوری
 پودر سیر و پیاز- ۲ قاشق چای‌خوری
  شیر- ۲ قاشق سوپ‌خوری
طرز تهیه
1-خمیر مایه و شکر را در یک لیوان بریزید.

2-آب ولرم را اضافه و مواد را مخلوط کنید وحدود ۳ دقیقه در یک جای ثابت بگذارید تا عمل بیاید .

3-در ظرف دیگری تخم‌مرغ را بشکنید و با چنگال بزنید.

4-سپس روغن، زیتون و تمام مواد خشک (غیر از آرد) را به آن اضافه و مخلوط کنید.بعد از حدود ۳ دقیقه و عمل آمدن نسبی خمیرمایه، آن را به مخلوط روغن، تخم‌مرغ و سبزیجات خشک اضافه کنید.

5-آرد را به‌تدریج به آن بیفزایید تا خمیری نرم به‌ دست بیاید.خمیر را ۵ دقیقه ورز دهید و در ظرف بزرگی که کاملا اطراف آن را چرب کرده‌اید، بگذارید.

6-روی آن سلفون بکشید و در یک دستمال یا حوله بپیچید تا در محیط گرم، پف کند.7-بعد از حدود ۴۵ دقیقه، خمیر باید دو برابر شده باشد.8-از این خمیر می‌توانید یک یا دو نان بزرگ یا چندین نان کوچک تهیه کنید.

9-به شکل دلخواه به خمیر فرم دهید و آن را در سینی آردپاشی شده بگذارید تا ۳۰ دقیقه دیگر بماند.

10-روی خمیر را با دستمال مرطوب یا سلفون بپوشانید که خشک نشود. روی نان‌ها را با شیر مرطوب کنید تا خوش‌رنگ‌ شود.

11-در ۱۵ دقیقه پایانی، فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

12-در آن یک سینی فر دیگر بگذارید و روی آن آب بریزید تا محیط فر پر از بخار شود.
13-سینی نان‌ها را در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بگذارید تا بپزد و آماده شود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar