غذالند/ سوپ زرشک يک از سوپ‌هاي خوشمزه است.  اين سوپ شباهت زيادي به سوپ‌هاي ديگر دارد. با اين تفاوت که در مواد آن زرشک موجود است. همان طور که از اسم اين غذا پيداست مي‌توان گفت که ماده اصلي اين غذا زرشک است.
چي لازم دارم:
سينه مرغ............۳۰۰ گرم
جعفري خورد شده............۱۵۰ گرم
قارچ خورد شده...........۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگي...........۲ قاشق سوپ خوري
آرد گندم.............۲ قاشق سوپ خوري
آبليمو.............۳ قاشق سوپ خوري
زرشک.............۲۰۰ گرم
پياز............۱ عدد
هويج.............۱۰۰ گرم
سيب زميني.............۸۰ گرم
روغن مايع............نصف پيمانه
نمک و فلفل...........به ميزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا پياز را نگيني خورد کرده و با روغن سرخ مي‌کنيم.
مرغ را ابتدا آب پز مي‌کنيم.
پس از آب پز کردن، مرغ را ريز ريز کرده و داخل پياز ريخته و تفت مي‌دهيم.
آرد را به تنهايي با مقداري مواد سرخ کرده سپس داخل آن آب مرغ مي‌ريزيم.
سپس هويج و سيب زميني را نگيني خرد کرده و داخل آن ريخته و با حرارت ملايم به مدت ۲ ساعت مي‌پزيم.
قارچ، نيمي از زرشک، نمک و فلفل و رب گوجه فرنگي را داخل سوپ ميريزيم.
در آخر آبليمو و جعفري خرد شده را اضافه مي‌کنيم و با بقيه‌ي زرشک سوپ را تزيين مي‌کنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar