فوت آشپزي/ 2 روغن معطر براي انواع غذا، سالاد و خوراک ها
شور و شيرين/ شما ميتوانيد اين روغنهاي معطر را تهيه کنيد، در شيشههاي زيبا بريزيد و به دوستان و آشنايان خود هديه بدهيد. ميتوانيد از انواع روغن همچون روغن گردو، فندق و انواع روغن مايع براي معطر کردن استفاده کنيد.
اما بهترين نوع روغن براي اين کار، روغن زيتون بدون بو است. روغن معطر را ميتوانيد همراه سالاد، پاستا و خوراک استفاده کنيد. روي شيشهي روغنهاي معطر را برچسب بزنيد تا بدانيد که کدام شيشه چه عطري دارد.
روغن معطر با زنجفيل، سير و پياز
ترکيب اين مواد با روغن، غالباً يکي از طعمهاي سهگانه در سبک و روش پختو پز شرقي است که براي تهيهي انواع خوراک با ماهي و مرغ مناسب است.
براي تهيهي 500 ميليليتر (2 پيمانه) روغن معطر؛ يک تکهي 6 سانتيمتري زنجفيل تازه را برداريد و پوستش را بگيريد. سپس آن را خرد کنيد و درون شيشههاي مناسبي محتوي روغن مايع بريزيد.
آنگاه 2حبه سير با پوست و 3 عدد پياز پوست کندهي ريز را نيز به روغن بيفزائيد. حالا در شيشه را ببنديد و روغن معطر را به مدت 2 هفته در جاي خنک و تاريک نگه داريد.
اکنون روغن را صاف کنيد و در شيشهي تميز و مناسبي بريزيد. مطمئن شويد که روغن کاملاً معطر شده باشد! چنانچه روغن به اندازهي کافي معطر نبود، يک هفتهي ديگر آن را در جاي خنک و تاريک نگه داريد و بعد به مصرف برسانيد.
روغن معطر با سير و ادويه
براي تهيهي 600 ميليليتر روغن معطر؛ شيشهي مناسب و تميزي را با روغن زيتون پر کنيد. آنگاه پوست يک حبه سير درشت را بگيريد و آن را دونيم کنيد و به روغن بيفزائيد.
سپس 3عدد فلفل قرمز تند (چيلي)، 1قاشق چايخوري تخم گشنيز، 3 دانهي فلفل سفيد، 6 دانهي فلفل سياه و 2 عدد برگ بو نيز درون روغن بريزيد.
حالا در شيشه را محکم ببنديد و 2 هفته در جاي خنک و تاريک نگه داريد.
چنانچه پس از گذشت اين مدت روغن به اندازهي کافي معطر نبود، يک هفتهي ديگر، آن را کنار بگذاريد تا کاملاً معطر شود.
همچنين ميتوانيد شيشهي محتوي روغن معطر را در بستهبندي زيبائي بپيچيد و به دوستانتان هديه بدهيد.
يادآوري: ميتوانيد از اين روغن معطر در تهيهي انواع سالاد، سس و خوراک استفاده کنيد.