شور و شیرین/ شما می‌توانید این روغن‌‌های معطر را تهیه کنید، در شیشه‌های زیبا بریزید و به دوستان و آشنایان خود هدیه بدهید. می‌توانید از انواع  روغن همچون روغن گردو، فندق و انواع روغن مایع برای معطر کردن استفاده کنید.
اما بهترین نوع روغن برای این کار، روغن زیتون بدون بو است. روغن معطر را می‌توانید همراه سالاد، پاستا و خوراک استفاده کنید. روی شیشه‌ی روغن‌های معطر را برچسب بزنید تا بدانید که کدام شیشه چه عطری دارد.

روغن معطر با زنجفیل، سیر و پیاز
ترکیب این مواد با روغن، غالباً یکی از طعم‌های سه‌گانه در سبک و روش پخت‌و پز شرقی است که برای تهیه‌ی انواع خوراک با ماهی و مرغ مناسب است.
برای تهیه‌ی 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه) روغن معطر؛ یک‌ تکه‌ی 6 سانتیمتری زنجفیل تازه را بردارید و پوستش را بگیرید. سپس آن را خرد کنید و درون شیشه‌های مناسبی محتوی روغن مایع بریزید.
آن‌گاه 2حبه سیر با پوست و 3 عدد پیاز پوست کنده‌ی ریز را نیز به روغن بیفزائید. حالا در شیشه را ببندید و روغن معطر را به مدت 2 هفته در جای خنک و تاریک نگه دارید.
اکنون روغن را صاف کنید و در شیشه‌ی تمیز و مناسبی بریزید. مطمئن شوید که روغن کاملاً معطر شده باشد! چنانچه روغن به اندازه‌ی کافی معطر نبود، یک هفته‌ی دیگر آن را در جای خنک و تاریک نگه دارید و بعد به مصرف برسانید.

روغن معطر با سیر و ادویه
برای تهیه‌ی 600 میلی‌لیتر روغن معطر؛ شیشه‌ی مناسب و تمیزی را با روغن زیتون پر کنید. آن‌گاه پوست یک حبه سیر درشت را بگیرید و آن را دونیم‌ کنید و به روغن بیفزائید.
سپس 3عدد فلفل قرمز تند (چیلی)، 1قاشق چایخوری تخم گشنیز، 3 دانه‌ی فلفل سفید، 6 دانه‌ی فلفل سیاه و 2 عدد برگ بو نیز درون روغن بریزید.
حالا در شیشه را محکم ببندید و 2 هفته در جای خنک و تاریک نگه دارید.
چنانچه پس از گذشت این مدت روغن به اندازه‌ی کافی معطر نبود، یک هفته‌ی دیگر، آن را کنار بگذارید تا کاملاً معطر شود.
همچنین می‌توانید شیشه‌ی محتوی روغن معطر را در بسته‌بندی زیبائی بپیچید و به دوستانتان هدیه بدهید.
یادآوری: می‌توانید از این روغن معطر در تهیه‌ی انواع سالاد، سس و خوراک استفاده کنید.

 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar