کوکپد/ مواد لازم
 500 گرم هویج
1 پیمانه آرد
یکو نیم پیمانه شکر
شیر2لیوان
2/3 لیوان روغن و30گ کره
1/3 پ گلاب
هل وزعفرون به مقدارلازم
مراحل
۵۰۰ گرم هویج
 ۱ پیمانه آرد
 ۱/۵ پیمانه شکر
 ۲ لیوان شیر یا آب
 ۲/۳ پیمانه روغن و کره (من نصف روغن مایع ودوق.غ روغن جامد زدم)
 زعفرون دمکرده غلیظ مقداری
 ۱ ق.م پودر هل
 ۲/۳ پیمانه گلاب
 مراحل
اول هویج رو بعد شستن و تمیز کردن نازک حلقه حلقه کردم با دو لیوان شیر توی قابلمه ریختم و روی حرارت گذاشتم تا بپزه وآبش کاملا کشیده شه شیری نباید بمونه  
بعد ریختم توی غذاساز و یا مخلوط کن وکاملا پوره اش کردم وتو قابلمه ریختم.
 بعد شکر، هل، گلاب و زعفرون رو به پوره هویج اضافه کردم هم زدم تا شکر حل ش
 مواد کاملا باهم مخلوط شن بعد از چند قل کوچیک حرارت وخاموش کردم و ظرف رو کناری گذاشتم تا پوره خنک شه.
 آرد رو الک کردم توی ماهی تابه وروی حرارت کم گذاشتم و مکرر هم زدم حرارت باید کم باشه تا آرد کاملا تفت بخوره وخام نمونه  
وقتی آرد کمی تغییر رنگ داد روغن رو اضافه کردم وهم زدم وقتی که جوشای ریز زد شیره هویج رو بهش اضافه کردم مکرر هم زدم تا حلوا از ظرف جدا شه توی این مرحله حلوامون آماده اس.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar