کوکپد/ مواد لازم
 500 گرم هويج
1 پيمانه آرد
يکو نيم پيمانه شکر
شير2ليوان
2/3 ليوان روغن و30گ کره
1/3 پ گلاب
هل وزعفرون به مقدارلازم
مراحل
۵۰۰ گرم هويج
 ۱ پيمانه آرد
 ۱/۵ پيمانه شکر
 ۲ ليوان شير يا آب
 ۲/۳ پيمانه روغن و کره (من نصف روغن مايع ودوق.غ روغن جامد زدم)
 زعفرون دمکرده غليظ مقداري
 ۱ ق.م پودر هل
 ۲/۳ پيمانه گلاب
 مراحل
اول هويج رو بعد شستن و تميز کردن نازک حلقه حلقه کردم با دو ليوان شير توي قابلمه ريختم و روي حرارت گذاشتم تا بپزه وآبش کاملا کشيده شه شيري نبايد بمونه  
بعد ريختم توي غذاساز و يا مخلوط کن وکاملا پوره اش کردم وتو قابلمه ريختم.
 بعد شکر، هل، گلاب و زعفرون رو به پوره هويج اضافه کردم هم زدم تا شکر حل ش
 مواد کاملا باهم مخلوط شن بعد از چند قل کوچيک حرارت وخاموش کردم و ظرف رو کناري گذاشتم تا پوره خنک شه.
 آرد رو الک کردم توي ماهي تابه وروي حرارت کم گذاشتم و مکرر هم زدم حرارت بايد کم باشه تا آرد کاملا تفت بخوره وخام نمونه  
وقتي آرد کمي تغيير رنگ داد روغن رو اضافه کردم وهم زدم وقتي که جوشاي ريز زد شيره هويج رو بهش اضافه کردم مکرر هم زدم تا حلوا از ظرف جدا شه توي اين مرحله حلوامون آماده اس.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar