غذای اصلی/ قزل آلای سوخاری برای آخر هفته
شور و شیرین/ چی لازم دارم:
ماهی قزلآلای متوسط .............. 2 عدد
آبلیمو .................. 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل ............... به میزان لازم
ادویه مخصوص ماهی (ادویه کاری) ................ به میزان لازم
زعفران حل شده ............. 1 قاشق
تخم مرغ ........... 1 عدد
آرد سفید گندم ...............50 گرم
پودر سوخاری................. 50 گرم
روغن ........... به میزان لازم
چطور بپزم:
ماهی را بشویید و تیغ وسط آن را بگیرید. ماهی را با آبلیمو، نمک، فلفل، ادویه و زعفران مزهدار کنید. تخممرغ را بشکنید و هم بزنید. ماهی را ابتدا در آرد سفید، سپس در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.