شور و شیرین/ چی لازم دارم:
ماهی قزل‌آلای متوسط   ..............  2 عدد
آبلیمو   ..................  2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل   ...............  به میزان لازم
ادویه مخصوص ماهی (ادویه کاری)  ................  به میزان لازم
زعفران حل شده  ............. 1 قاشق
تخم مرغ ........... 1 عدد
آرد سفید گندم  ...............50 گرم
پودر سوخاری.................  50 گرم
روغن ...........  به میزان لازم
چطور بپزم:
ماهی را بشویید و تیغ وسط ‌آن را بگیرید. ماهی را با آبلیمو، نمک، فلفل، ادویه و زعفران مزه‌دار کنید. تخم‌مرغ را بشکنید و هم بزنید. ماهی را ابتدا در آرد سفید، سپس در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar