طرز تهيه ترشي فلفل؛ مناسب براي فلفلخورها
ايرنا
بروزرسانی

ايرنا/ اگر به فلفل علاقه داريد و همهچيز را تند ميخوريد، دست به کار شويد و اين ترشي را درست کنيد.
مواد لازم:
- فلفل سبز تند: ۵۰۰ گرم
- سرکه: ۱ ليتر
- نمک: به مقدار لازم
- سير: ۱ بوته
- ترخون و نعناع: چند شاخه
طرز تهيه:
۱. سه ليتر آب را با سه قاشق نمک مخلوط ميکنيم و ميجوشانيم. آب جوشيده را ميگذاريم سرد شود، فلفلها را هم ميشوييم و سه روز در آب نمک ميگذاريم بماند.
۲. بعد از سه روز فلفلها را آبکش ميکنيم تا آبشان گرفته بشه سير را حبه حبه پاک ميکنيم.
۳. نعناع و ترخون را هم پاک ميکنيم و ميشوييم و ميگذاريم حتما آبشان برود و خيس نباشد.
۴. ظرف مناسب شيشهاي را در نظر ميگيريم و يک رديف فلفل در آن ميگذاريم و بقيه اقلام را يک رديف ديگر ميگذاريم. به همين ترتيب تا تمام فلفلها و موادمان پر شود.
۵. بعد شيشه را با سرکه پر ميکنيم. يک روز در شيشه را باز ميگذاريم و بعد از يک روز در را محکم ميبنديم و بعد از حدود پانزده روز ترشي ما آماده است.