روش تهيه کوفته کشک اصفهان
باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم دستورالعمل تهيه کوفته کشک اصفهان را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
طرز تهيه:
۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱ عدد پياز درشت، سبزي کوفته، نمک، فلفل سفيد، فلفل سياه، زردچوبه، پاپريکا، پودر سير و نصف پيمانه برنج نيم پز شده به مدت ۵ دقيقه فقط ورز ميديم تا خوب جا بيفته و همه مواد مخلوط بشه. سپس از موادمون به اندازه ۱ عدد پرتقال برداشته و گرد ميکنيم و توي سيني ميچينيم.
همه کوفتهها رو که درست کرديم به مدت ۵ الي ۱۰ دقيقه ميذاريم توي فريزر تا کوفته ها ببنده. در اين فرصت توي قابلمه ۱ عدد پياز رو نگيني خرد کرده و تفت ميديم و بهش زردچوبه، فلفل سياه و نمک اضافه کرده سپس نصف پيمانه برنج هم اضافه کرده و يه تفت کوچيک ميديم و تقريبا ۲ قاشق غذاخوري نعنا خشک و ۲ قاشق غذاخوري سبزي کوفته اضافه کرده و خوب تفت ميديم و به اندازه ۳ ليوان روش آب جوش ميريزيم.
آب که به جوش اومد کوفتهها رو از جا يخي درآورده و توي قابلمه ميذاريم و شعله گاز رو ملايم ميکنيم. ظرف مدت تقريبا ۲۰ دقيقه که پخت به آن ۳ الي ۴ قاشق کشک اضافه کرده و ميذاريم يه ۱۰ دقيقه ديگه با کشک هم بپزه و آماده بشه.