چگونه پلوي ترکيهاي درست کنيم؟

تبيان/ استانبولي پلو يا پلوي ترکيهاي غذايي بسيار خوشمره است و براي تهيه آن از مواد غذايي مانند گوشت، برنج، گوجه فرنگي، سيب زميني و ... استفاده ميشود و اين غذا نه تنها در ترکيه بلکه در ايران نيز محبوبيت زيادي دارد.
مواد لازم:
- برنج ۴ پيمانه
- گوشت خورشتي ۲۵۰ گرم
- پياز ۱ عدد
- سيب زميني ۱ عدد
- رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذا خوري
- فلفل دلمهاي ۱ عدد
- کره ۱۰۰ گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه:
- ابتدا گوشت را به همراه مقداري برگ بو و ادويه، سير و پياز ميپزيم بعد از پخت گوشت آن را کنار ميگذاريم.
- پياز را بعد از شستن، پوست ميگيريم و آن را خرد ميکنيم داخل ظرفي کمي کره ريخته و پياز خرد شده را در آن تفت ميدهيم.
- در اين مرحله سيب زميني و فلفل دلمهاي را نگيني خرد کرده و به پياز اضافه ميکنيم، شعله گاز را روي ملايم قرار داده و همه مواد را با هم خوب تفت ميدهيم.
- رب گوجه فرنگي و ادويه را اضافه کرده و مجددا تفت ميدهيم.
- برنج را شسته و اجازه ميدهيم چند ساعت خيس بخورد، سپس برنج را با مقداري آب به مواد اضافه ميکنيم، (مثل کته دم ميکنيم) و اجازه ميدهيم تا دم بکشد.
- در مرحله آخر گوشت را در نيم ساعت آخر به پلو اضافه کرده و ميگذاريم همراه با برنج دم بکشد. پلوي ترکيهاي ما آماده است. نوش جان.
انتهاي پيام/