تبیان/ استانبولی پلو یا پلوی ترکیه‌ای غذایی بسیار خوشمره است و برای تهیه آن از مواد غذایی مانند گوشت، برنج، گوجه فرنگی، سیب زمینی و ... استفاده می‌شود و این غذا نه تنها در ترکیه بلکه در ایران نیز محبوبیت زیادی دارد.

مواد لازم:

- برنج ۴ پیمانه
- گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- سیب زمینی ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
- فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
- کره ۱۰۰ گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

- ابتدا گوشت را به همراه مقداری برگ بو و ادویه، سیر و پیاز می‌پزیم بعد از پخت گوشت آن را کنار می‌گذاریم.

- پیاز را بعد از شستن، پوست می‌گیریم و آن را خرد می‌کنیم داخل ظرفی کمی کره ریخته و پیاز خرد شده را در آن تفت می‌دهیم.

- در این مرحله سیب زمینی و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه می‌کنیم، شعله گاز را روی ملایم قرار داده و همه مواد را با هم خوب تفت می‌دهیم.

- رب گوجه فرنگی و ادویه را اضافه کرده و مجددا تفت میدهیم.

- برنج را شسته و اجازه می‌دهیم چند ساعت خیس بخورد، سپس برنج را با مقداری آب به مواد اضافه میکنیم، (مثل کته دم می‌کنیم) و اجازه می‌دهیم تا دم بکشد.

- در مرحله آخر گوشت را در نیم ساعت آخر به پلو اضافه کرده و می‌گذاریم همراه با برنج دم بکشد. پلوی ترکیه‌ای ما آماده است. نوش جان.

انتهای پیام/

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar