طرز تهيه کوفته نخود غذايي سنتي و خوش طعم
![طرز تهيه کوفته نخود غذايي سنتي و خوش طعم](https://app.akharinkhabar.ir/images/2020/08/28/fc1243c1-c546-406a-b6ff-308a12fe5007.jpeg)
باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم دستورالعمل تهيه کوفته نخود را به شما عزيزان آموزش دهيم.
مواد لازم
نخود پخته ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
برنج پخته شده ۱ پيمانه
آرد نخودچي ۳ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
پياز رنده شده ۱ عدد
زردچوبه، نمک، فلفل به ميزان لازم
پياز داغ، گردو، تخم مرغ آبپز،
گوشت قلقلي براي داخل کوفته
طرز تهيه:
نخود را دوبار به همراه گوشت و برنج پخته چرخ کرده و داخل ظرف بريزيد. سپس تخم مرغ، آرد نخودچي و ادويهها را اضافه کرده و خوب ورز ميدهيد. بعد به اندازه يک پرتقال از مواد برداشته و داخل آن پياز داغ، يک چهارم از يک تخم مرغ آبپز، گردو، و يک گوشت قلقلي گذاشته و جمع ميکنيم و داخل دست خوب گرد ميکنيم. سپس داخل قابلمهاي آب گرم ريخته و به آن نمک، زردچوبه، مقداري پياز داغ و گردو اضافه کرده و ميگذاريم تا به جوش بيايد. سپس کوفتهها را داخل آب انداخته و اجازه ميدهيم تا کوفتهها بپزد. سپس از داخل آب خارج کرده و سرو کنيد.