تاپ ناز/ کباب ترکي يا دونر کباب يکي از ساندويچ هاي خوشمزه در دنيا است و براي مردم ترکيه هم بسيار محبوب مي باشد. براي پخت کباب ترکي مي توانيد از گوشت قرمز، گوشت مرغ و بوقلمون استفاده کرد. در طرز تهيه کباب ترکي با مرغ از ترکيب فيله مرغ با سير، قارچ، آبليمو، فلفل دلمه اي، گوجه فرنگي و ادويه هاي خوش طعم استفاده مي شود.

مواد لازم
سير دو حبه
فيله مرغ نيم کليوگرم
آبليمو دو قاشق غذاخوري
زعفران دمکرده دو قاشق غذاخوري
فلفل دلمه اي دو عدد
گوجه فرنگي دو عدد
فلفل به ميزان لازم
نمک به ميزان لازم

طرز تهيه دونر مرغ
براي تهيه کباب ترکي در ابتدا فيله مرغ را به هصورت قطعات کوچک برش بزنيد. سپس اين برش ها را در ظرفي مناسب بريزيد و براي مزه دار کردن آنها کمي فلفل، نمک، زعفران و آبليمو به برش هاي مرغ اضافه کنيد و روي ظرف سلفون بکشيد و ظرف را به مدت 2 تا 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا گوشت مرغ مزه دار شود.
پياز را به صورت خلال هاي نازک برش بزنيد و آن را با کمي روغن تفت دهيد تا رنگ آن طلايي شود و نرم شود و سپس فلفل دلمه اي نگيني خرد شده و قارچ خرد شده را با يک قاشق آبليمو به پياز اضافه کنيد و مواد را بر روي حرارت زياد شعله گاز تفت دهيد تا قارچ ها آب نيندازند.

قارچ ها و فلفل دلمه اي هاي سرخ شده را از تابه خارج کنيد و گوجه فرنگي را در تابه با حرارت زياد تفت دهيد.

در مرحله بعد از طرز تهيه کباب ترکي با مرغ درون تابه اي مناسب کمي روغن بريزيد و برش هاي مرغ را تفت دهيد سپس سير رنده شده را به مرغ اضافه کنيد و تفت دهيد و پياز، فلفل دلمه اي، قارچ و گوجه فرنگي هاي تفت داده شده را با کمي نمک و فلفل به مواد اضافه کنيد و هم بزنيد و پس از چند دقيقه تابه را از روي حرارت گاز برداريد.

مي توانيد اين کباب خوشمزه را با نان ساندويچي، کاهو، خيارشور، سس مايونز، خردل و نوشيدني دلخواه خود ميل کنيد و لذت ببريد.

اگر از طعم کباب ترکي با مرغ خوشتان آمده است مي توانيد در بخش هاي ديگر طرز تهيه شيش کباب ترکيه و کباب ترکي با سس مخصوص را هم بخوانيد و در منزل تهيه کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar