دمنوش زرشک سرشار از ويتامين ب
مجله دلگرم/در ايران زرشک گونه اي منحصر به فرد است و با گونههاي ديگر متفاوت است بيشتر در منطقه خراسان جنوبي يا قهستان کشت ميشود زيرکوه قاين مرکز اصلي توليد ان است. خوشه زرشک ايراني ابتدا زرد رنگ و بعد ترش مزه و در زمان رسيدن قرمز ميشود و به مرور به رنگ شرابي در مي آيد.
مواد لازم براي دمنوش زرشک
آب جوش : يک قوري
زرشک2 :قاشق غذاخوري
نبات يا عسل در صورت تمايل
طرز تهيه چاي زرشک در منزل
يک قاشق غذاخوري از ميوه زرشک را در سه ليوان آب جوش به مدت ۳۰ دقيقه دم نموده و بعد آن را صاف کرده و به تدريج در طي روز ميل کنيد. در صورت تمايل مقداري نبات و يا عسل به آن اضافه کنيد.
“دمنوش زرشک” داراي فوايد و خواص بسياري مي باشد که به دليل وجود ويتامين B فراوان در زرشک، دم کرده ميوه آن در پيشگيري از سرماخوردگي نقش بسزايي دارد.
دمنوش زرشک سرشار از ويتامين B مي باشد که براي پيشگيري از سرماخوردگي بسيار مناسب است.
همچنين اين دمنوش ادرار آور و خلط آور است و نيز تصفيه و ضد عفوني کننده خون است.و براي درمان اسهال خوني ، زخم و ورم معده هم مناسب است.فشار خون را پايين مي آورد و بي اشتهايي را برطرف ميکند.
براي درست کردن اين دمنوش بايد زرشک را بشوييد تا احيانا گل و لايي نداشته باشد بعد داخل قوري آب با دماي 80 درجه مخلوط کنيد و اجازه دهيد تا به مدت 10 دقيقه دم بکشد
و اگر دوست داشتيد ميتوانيد با عسل و نبات شيرينش کنيد.