غذاي ملل/ پيشنهادهاي خوشمزه با پوره سيب زميني
شور و شيرين/ پورهي سيبزميني با تره فرنگي و آويشن
چي لازم دارم:
روغن مايع 1 قاشق سوپخوري
ترهفرنگي حلقهاي خرد کرده 1 عدد کوچک (200 گرم)
سير له کرده 1 حبه
آويشن ريز خرد کرده 1 قاشق سوپخوري
آب مرغ 2 قاشق سوپخوري
روش تهيه
روغن را در تابهي مناسبي بريزيد و روي حرارت اجاق گرم کنيد. ترهفرنگي، سير و آويشن را به آن بيفزائيد و تفت دهيد تا ترهفرنگي نرم شود.
آنگاه آب مرغ را بيفزائيد و صبر کنيد تا آب اضافيش تبخير شود. حالا مخلوط ترهفرنگي را به پورهي سيبزميني (پايه) بيفزائيد
يادآوري: زمان آمادهسازي اين دستور 20 دقيقه و مدت زمان پخت آن 25 دقيقه ميباشد.
پورهي سيبزميني با پنير و زيتون (ايتاليائي)
مواد لازم براي 4 نفر
پنير پارمسان رنده کرده يکچهارم پيمانه (20 گرم)
زيتون سياه حلقهاي خرد کرده يکچهارم پيمانه (40 گرم)
ريحان ريز خرد کرده 1 قاشق سوپخوري
روش تهيه
پنير، زيتون و ريحان را همراه با پورهي سيبزميني در کاسهي مناسبي بريزيد و مخلوط کنيد.
يادآوري: زمان آمادهسازي اين دستور 20 دقيقه و مدت زمان پخت آن نيز 20 دقيقه ميباشد.
پورهي سيبزميني با بيکن و خردل
مواد لازم براي 4 نفر
بيکن حلال يا ژامبون ريز خرد کرده 4 ورق (285 گرم)
سس خردل 3 قاشق چايخوري
جعفري ريز خرد کرده 1 قاشق سوپخوري
روش تهيه
بيکن را در تابهي مناسبي بريزيد و تفت دهيد تا قدري برشته شود. آنگاه بيکن را روي هولهي کاغذي آشپزخانه بگذاريد تا چربي اضافيش گرفته شود.
حالا بيکن، خردل و جعفري را همراه با پورهي سيبزميني در کاسهي مناسبي بريزيد و مخلوط کنيد.
يادآوري: زمان آماده سازي اين دستور 02 دقيقه و مدت زمان پخت آن 52 دقيقه است.
پورهي سيبزميني (پايه)
مواد لازم براي 4 نفر
سيبزميني 4 عدد متوسط (800 گرم)
کره 40 گرم
شير 60 ميليليتر (يکچهارم پيمانه)
شکر قهوهاي 1 قاشق چايخوري
روش تهيه
پوست سيبزمينيها را بگيريد، آنها را چهارقاچ کنيد و بپزيد تا نرم شوند. آنگاه سيبزمينيها را پوره کنيد و همراه با کره، شير و شکر در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط نمائيد.
يادآوري: زمان آمادهسازي اين دستور 15 دقيقه و مدت زمان پخت آن 20دقيقه ميباشد.
پورهي سيبزميني با دانهي صنوبر
مواد لازم براي 4 نفر
دانهي صنوبر بو داده يکسوم پيمانه (50 گرم)
رزماري ريز خرد کرده 2 قاشق چايخوري
روش تهيه
دانهي صنوبر و رزماري را همراه با پورهي سيبزميني در کاسهي مناسبي بريزيد و مخلوط کنيد.
يادآوري1: زمان آماده سازي اين دستور 15 دقيقه و مدت زمان پخت آن 25دقيقه ميباشد.
يادآوري2: چنانچه رزماري تازه در دسترستان نبود، از يکدوم قاشق چايخوري رزماري خشک استفاده کنيد.
يادآوري3: ميتوانيد به جاي دانهي صنوبر از خلال بادام تير استفاده کنيد.
پورهي سيبزميني به سبک تايلندي
مواد لازم براي 4 نفر
خامه يکچهارم پيمانه (60 ميليليتر)
روغن مايع 1 قاشق سوپخوري
پياز ريز خرد کرده 1 عدد کوچک (80 گرم)
سير له کرده 1 حبه
فلفل قرمز تند دانه گرفته و ريز خرد کرده عدد کوچک
زنجفيل رنده کرده 1 قاشق چايخوري
گشنيز ريز خرد کرده 1 قاشق سوپخوري
روش تهيه
پورهي سيبزميني پايه را فراهم کنيد و به جاي شير از خامه استفاده نمائيد. آنگاه روغن را در تابهي مناسبي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا گرم شود.
سپس پياز، سير، فلفل قرمز و زنجفيل را به آن بيفزائيد و تفت دهيد تا پياز نرم شود. اکنون پورهي سيبزميني، گشنيز و مخلوط پياز را در کاسهي مناسبي بريزيد و مخلوط کنيد.
يادآوري: زمان آماده سازي اين دستور 20 دقيقه و مدت زمان پخت آن 25 دقيقه است.