عکاس خونه/ ارسالي از سماسا کره و قارچو تفت ميديم / ارد و روعن رو رويحرارت ملايم ميزاريم احتياج ب تفت نيست /بعد دو دقيقه شيرو اصافه ميکنيم و بعد ک عليظ شد خاموش ميکنيمش توش نمک و فلفل سياه و پودر سيرو اويشن ب اندازه دلخواه ک هر چي بيشتر بهترر//پنه ها رو ميپزيم و ابکش ميکنيم/تا حسابي نرم شن و مغز شون سفيد نباشه!کاملا پخته شه/حالا پنه ابکش شده رو ب بشامل مون اصافه ميکنيم و پنير پيتزا ميزنيم بهش تا اب شه / و روش رو با پنير پارمزان و سبزيجات و گوجه گيلاسي و هر چي ک دوس داريم تزيين مي کنيم "مخاطبان گرامي آخرين خبر؛ براي ارسال تصاوير؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آيکون دوربين در بالاي صفحه را انتخاب نموده و تصوير خود را ارسال فرماييد."