طرز تهيه گوجه فرنگي کبابي با پستو

کتاب کاله/ روشهاي مختلفي براي همراه کردن گوجه فرنگي با غذاها وجود دارد. از پوره و سس آن گرفته تا حتي خشک کردن آنها و چيپسي شدنشان. طعم ترش گوجه فرنگي کبابي در کنار سالادها و غذاها ميتواند آنها لذيذتر کند. همانطور که اشاره کرديم يکي از اين روشها تهيه گوجه فرنگي کبابيست که با روشي سالم آماده ميشود و سفره شما را رنگينتر ميکند.
اين دستور با چاشني پستو همراه است و اين يعني مجموعهاي از طعمهاي شگفتانگيز که حتما در خانه شما طرفداران زيادي پيدا ميکند. پس اگر ميخواهيد خواص گوجه فرنگي را با عطر و بوي متفاوتي در غذاها تجربه کنيد، همراه ما باشيد.
مواد لازم براي تهيه گوجه فرنگي کبابي
گوجه فرنگي شش عدد بزرگ
ريحان تاز ه50 گرم
دانه کاج 25 گرم
سير دو حبه
روغن زيتون100 ميلي ليتر
پنير پارمسان رنده شده 25 گرم
طرز تهيه گوجه فرنگي کبابي
مرحله اول
ابتدا فر را روي دماي 190 درجه سانتي گراد قرار دهيد تا کاملا گرم شود. سپس گوجه فرنگيها را از وسط نصف کرده و در يک ظرف مناسب فر بچيند، حالا ميتوانيد ظرف را به داخل فر منتقل کنيد.
مرحله دوم
در همين زمان شما بايد چاشني پستو را آماده کنيد. براي اينکار ريحان، آجيل کاج و سير را در مخلوطکن بريزيد و ترکيب کنيد تا مواد صاف و يکدست شوند، کمي که مواد نرم شدند ميتوانيد روغن زيتون را به آنها اضافه کنيد. در ادامه پنير پارمسان را به مخلوطتان بيفزاييد.
از چاشني پستو بهدست آمده حدود دو قاشق غذاخوري روي هر گوجه فرنگي بريزيد. ظرف را به مدت 20 دقيقه ديگر در فر بگذاريد تا گوجه کاملا نرم و کبابي شود.
چند نکته
گوجه کبابي استفادههاي زيادي دارد، شما ميتوانيد آنرا با انواع کبابها و استيکها سرو کنيد.
اين گوجه و چاشني پستو آن همراه خوبي براي پاستاست و ميتوانيد آن را به پاستا گوجه فرنگي هم اضافه کنيد.
اگر ميخواهيد تنوعي به طعم سالادهايتان بدهيد، استفاده از گوجه کبابي را فراموش نکنيد.
شما ميتوانيد بهجاي آجيل کاج از گردو استفاده کنيد.
گوجه فرنگي کبابي همچنين طعم ويژهاي به ساندويچ و پيتزاهاي شما ميدهد.
منبع: bbcgoodfood