باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم دستورالعمل تهيه ميگوي توپي را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.

مواد لازم:

ميگو: ۳۰۰ گرم
سير: رنده شده يک حبه
روغن مايع و نان تست و نمک: به ميزان لازم
زنجبيل تازه رنده شده: به ميزان لازم
تخم مرغ: يک عدد
فلفل سفيد: نصف قاشق چايخوري

مواد ترکيبي موجود در ۱۰۰ گرم ميگو:

آب: ۷۷ ميلي گرم
پروتئين: ۱.۱۸ گرم
چربي: ۸.۰
کلسترول: ۱۶۳ ميلي گرم
قند: ۹۱ ميلي گرم
انرژي: ۹۹ کالري
آهن:۱۹ درصد
سلنيوم: ۶۴ درصد
ويتامين B۱۲: به ميزان ۷۵ درصد
فسفر: ۵۰ درصد
مس و يد: ۳۰ درصد

طرز تهيه:

* ميگو‌هاي تهيه شده را ساطوري نموده داخل ظرف بريزيد.

* سپس سير زنجبيل تخم مرغ فلفل سفيد و نمک را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنيد.

* نان‌هاي تست را به صورت مربع يا مستطيل کوچک بريده و مواد به دست آمده را داخل نان قرار دهيد.

* آن‌ها را به صورت توپ در آورده و داخل روغن سرخ کنيد.

* پس از سرخ شدن داخل ديس گذاشته و با سبزيجات (جعفري کاهو) خيار شور و گوجه فرنگي تزيين نماييد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar