4
0
1K
باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم دستورالعمل تهيه کتلت ذرت با گشنيز و پيازچه را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
مواد لازم تعداد (۴ نفر)
• گوشت مرغ چرخ شده: ۲۵۰ گرم
• ذرت پخته شده يا کنسرو ذرت: ۲۰۰ گرم
• گشنيز ريز خرد شده: ۱ دسته کوچک
• پيازچه ريز خرد شده: ۱ دسته کوچک
• تخم مرغ: ۱ عدد
• نمک: به ميزان لازم
• روغن براي سرخ کردن: حدود ۱ استکان کوچک
طرز تهيه
گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنيز، پيازچه، نمک و تخم مرغ خوب مخلوط ميکنيم تا تمام مواد يکسان شود.
سپس روغن را درون تابهاي گرم کرده و از مايه کتلت با نوک قاشق، يک گردي برمي داريم و با يک چنگال مواد را از قاشق در تابه مياندازيم تا سرخ شود. پس از اينکه دو طرف آن سرخ شد با سس کچاپ سرو ميکنيم.