باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم دستورالعمل تهيه کتلت ذرت با گشنيز و پيازچه را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.

مواد لازم تعداد (۴ نفر)

• گوشت مرغ چرخ شده: ۲۵۰ گرم
• ذرت پخته شده يا کنسرو ذرت: ۲۰۰ گرم
• گشنيز ريز خرد شده: ۱ دسته کوچک
• پيازچه ريز خرد شده: ۱ دسته کوچک
• تخم مرغ: ۱ عدد
• نمک: به ميزان لازم
• روغن براي سرخ کردن: حدود ۱ استکان کوچک

طرز تهيه

گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنيز، پيازچه، نمک و تخم مرغ خوب مخلوط مي‌کنيم تا تمام مواد يکسان شود.

 سپس روغن را درون تابه‌اي گرم کرده و از مايه کتلت با نوک قاشق، يک گردي برمي داريم و با يک چنگال مواد را از قاشق در تابه مي‌اندازيم تا سرخ شود. پس از اينکه دو طرف آن سرخ شد با سس کچاپ سرو مي‌کنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar