ايرنا/ حتي اگر گياهخوار هم نباشيم، گاهي لازم است تا قيد گوشت و مرغ را بزنيم و وعده‌هاي غذايي‌مان را گياهي درست کنيم.

مواد لازم:

  • بادمجان: ۸ عدد
  • کشک: ۶ قاشق غذاخوري
  • مغز گردو خرد شده: ۴ قاشق غذاخوري
  • پياز متوسط: ۲ عدد
  • سير: ۸ حبه
  • نعناع خشک: ۳ قاشق غذاخوري
  • روغن مايع، نمک، زردچوبه و فلفل سياه: به ميزان لازم

طرز تهيه و دستور پخت:

۱. بادمجان‌هاي سرخ‌شده را با گوشت‌کوب له کنيد و با پياز و سير داغ همراه با ادويه‌ها تفت دهيد تا مواد کاملا مخلوط شوند.

۲. داخل يک ماهي تابه کوچک روغن بريزيد و داغ کنيد، سپس نعنا خشک را داخل آن بريزيد و ۲ دقيقه تفت دهيد و زير شعله را خاموش کنيد. سپس کشک را اضافه کنيد و مواد را خوب با هم مخلوط کنيد.

۳. براي تزيين کشک بادمجان، نعنا داغ، گردوي خرد شده، سير و پياز داغ و کشک از هر کدام ۱ قاشق کنار بگذاريد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar