خراسان/ مواد لازم :
* مغز فندق بوداده و بدون پوست- نصف پيمانه
* آرد- يک پيمانه * نمک- يک چهارم قاشق مرباخوري * کره نرم- ۱۱۵گرم * شکر (ترجيحا قهوه اي)- نصف پيمانه * وانيل- کمي

مواد براي لايه:
* تخم مرغ درشت- ۲عدد* پوره کدوي آب پز - ۲پيمانه * شکر (ترجيحا قهوه اي)- سه چهارم پيمانه *وانيل- کمي * پودر دارچين- يک قاشق مرباخوري * پودر زنجبيل- نصف قاشق مرباخوري * پودر ميخک - يک هشتم قاشق مرباخوري * نمک - يک چهارم قاشق مرباخوري * خامه- يک و نصف ليوان

مواد لازم براي تزئين:
* خامه- نصف پيمانه * شکر- يک قاشق غذاخوري

طرز تهيه:
* فر را روي ۱۷۷درجه سانتي گراد تنظيم کنيد و سيني سيم دار را در طبقه وسط آن قرار دهيد. * قالب يا سيني را کمي چرب کنيد. روي کاغذ آلومينيومي که قبلا آن را چرب کرده ايد، کمي آرد بپاشيد. * براي تهيه لايه بيروني شيريني، فندق، آرد و نمک را در غذاساز به شکل پودر دربياوريد. * در ظرف ديگري، کره و شکر را هم بزنيد تا سبک و خامه اي شود. وانيل و مخلوط آرد را نيز به آن اضافه کنيد و به شکل خمير نرم دربياوريد. خمير به دست آمده را روي قالب آماده پهن کنيد و به مدت ۱۵دقيقه در فر قرار دهيد تا اين که گوشه هاي آن قهوه اي شود. * در اين فرصت، تخم مرغ ها را هم بزنيد، شکر، کدو حلوايي، ادويه و نمک را اضافه کنيد و هم بزنيد سپس به تدريج خامه را به مواد اضافه کنيد. * مواد را روي لايه آماده شده بريزيد و به مدت نيم ساعت در فر قرار دهيد. * وقتي شيريني را از فر خارج کرديد کناره هاي آن را با چاقو از سيني جدا کنيد با استفاده از کاغذ آلومينيوم، شيريني را از قالب دربياوريد و به ۳۲قسمت برش بزنيد. * خامه را با شکر هم بزنيد تا کمي سفت شود.سپس با استفاده از قيف روي آن را تزئين کنيد.

ارزش غذايي يک پيمانه کدوي آب پز شده:

* کالري- ۴۹

* کلسيم- ۳۷ميلي گرم* کربوهيدرات- ۱۲ميلي گرم

* فيبر- ۳گرم * پروتئين - ۲گرم * آهن- 1.4 ميلي گرم

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar