کشک خونگي و قره قروت
کوکپد/ واسه اولين بار کشک درست کردم از دستور خواهر جونم استفاده کردم،با اين تفاوت که من هم کشک ساده وهمکشک با زيره سبز ونعنا خشک درستيدم😄بعدشم آب کشکارو جوشوندم و قره قروت پختيدم.
مواد لازم
ماست ترش،نمک،يه ليوان آب سرد يا چند تکه يخ
مراحل
ماست رو بيرون از يخچال بزارين تا حسابي ترش بشه،واسهمنيک هفته اي زمان برد براي تسريع کمي سرکه بهش بزنيد
حالا نمکاضافه کنيد مواظب باشيد شورنشهچند دقيقه ماست روبزنيد آب سرد رو اضافه کنيدچربي روي ماست جمع ميشه، اگه چند تکه يخ بندازيد سريعتر چربيش جداميشه با ملاقه اونارواز روي ماست برداريد
حالا دوغ حاصله رو روي شعله بزارين مرتب هم بزنيد گرما يکنواخت پخش بشه پف کرد گازو خاموش کنيد نزاريد بجوشه
کمي خنک شدميبينيد که آب ازش جداميشه اونو توي کيسه نخي گذاشته آويزون کنيد تا بصورت ماست چکيده دربياد بعد شروع کنيد به درستکردنکشکبهصورت دلخواه ،من چند تايي رو نعنا وزيره زدمبعد بچينيد توي سيني ياسبد تاخشک بشه،جاتون خالي خيلي خوشمزس
راستي ۳قاشقشکربهآب کشکااضافهکردم،تاقره قروت خيلي ترش نشه،بعد جوشوندم مرتب هم زدم تا غليظ شد،به همين آساني آماده شد