غذاي اصلي/ کوفته بادمجان سوخاري؛ امشب هنرنمايي کنيد
تابناک با تو/ خانم هاي ايراني از هرچيزي کوفته درست مي کنند. حالا ديگر مانده بادمجان! در اين مطلب طرز تهيه کوفته بادمجان سوخاري را به شما آموزش مي دهيم که ليست کوفته هايتان کامل شود.
چي لازم دارم:
سينه مرغ (چرخ شده): 300 گرم
بادمجان قلمي: 6 عدد
پنير موتزارلا (رنده شده):1 پيمانه
تخم مرغ: 3 عدد
نمک: يک هشتم ق چ
پودر سير: يک دوم ق چ
پودر خردل: يک دوم ق چ
زردچوبه: 1 ق چ
پودر فلفل سفيد و قرمز: به ميزان لازم
پودر سوخاري رنگي (درشت): به ميزان لازم
روغن مايع: به ميزان لازم
چطور بپزم:
1- سينه مرغ، پنير موتزارلا، نمک، زردچوبه، پودر فلفل سفيد و قرمز، پودر سير، پودر خردل و 1 عدد تخم مرغ را درون کاسه اي ريخته و با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهيد تا منسجم شود. 2- بادمجان را با کلاهک آن شسته، سپس از قسمت انتهاي بادنجان به اندازه گلابي (تقريبا 8 تا 9 سانتي متر بدون سر) جدا کرده و قسمت پايين آن را کنار بگذاريد (در صورت تمايل مي توانيد پوست بادنجان را بگيريد). سپس آن را داخل تابه اي به همراه مقداري روغن سرخ کرده بعد کنار بگذاريد تا سرد شود. 3- از مخلوط مرغ مقداري با دست برداشته و دور تا دور بادمجان را مانند سيخ کردن کباب به صورت کامل بپوشانيد. سپس آن را به تخم مرغ (2 عدد تخم مرغ با چنگالي در حد مخلوط شدن زرده و سفيده زده شده) آغشته کرده و درون پودر سوخاري غلتانده و به مدت 15 دقيقه کنار بگذاريد تا پودر روي آن کمي خشک شود (اين کار را تکرار کنيد تا مواد تمام شود). 4- بادمجان آماده شده را درون روغن داغ و شناور سرخ کنيد (اگر داخل تابه پودر سوخاري باقي ماند، روغن را صاف کنيد تا هنگام سرخ کردن بادمجان هاي ديگر نيز خوش رنگ شوند)