خراسان/ چي لازم دارم:
 آب پرتقال - 2 پيمانه
  شکر- 3 قاشق غذاخوري
  نشاسته ذرت (يا پودر نشاسته گندم) - 2 قاشق غذاخوري
  وانيل -  يک چهارم قاشق چاي‌خوري
  کره - 25 گرم (اختياري)
  پودر نارگيل (يا پودر قند) - به مقدار لازم
 چه جوري درست ميشه:
1- ابتدا آب پرتقال را داخل قابلمه اي کوچک بريزيد و آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد.
2- سپس نشاسته ذرت ، شکر و وانيل را نيز داخل قابلمه بريزيد و به آب پرتقال اضافه کنيد.
 3- مواد را روي حرارت ملايم مرتب هم بزنيد تا زماني که غليظ شود.
4- بعد از آن که مخلوط آب پرتقال جوشيد و به غلظت مد نظر رسيد (تقريبا مانند فرني)، آن را از روي حرارت برداريد و حدود ۲۵ گرم کره به مواد اضافه کنيد و هم بزنيد تا آب شود.
5- قالب مد نظر خود (ظرف پيرکس) را با آب سرد خيس کنيد و مواد آماده شده را داخل آن بريزيد. مواد را با استفاده از ليسک در تمام سطح ظرف به طور يکنواخت پخش کنيد.
6- قالب را به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا لوکوم پرتقالي سفت شود و خودش را بگيرد. بعد از اين زمان، لوکوم بافت ژله اي خواهد داشت.
7- بعد از آن که مواد لوکوم داخل قالب کاملا سفت شد، آن را از يخچال خارج کنيد.
8- سپس لوکوم ژله اي را از قالب درآوريد و با دقت و حوصله با استفاده از چاقو به شکل دلخواه برش بزنيد. مي توانيد لوکوم را به صورت قالبي نيز از داخل قالب درآوريد، بدون آن که برش بزنيد.
9- داخل ظرفي (پيش دستي) پودر نارگيل بريزيد و لوکوم هاي پرتقالي تکه شده را داخل آن بغلتانيد.
  نکات کليدي طرز تهيه لوکوم پرتقالي
قبل از استفاده از آب پرتقال، حتما آن را از صافي رد کنيد تا آب پرتقال زلال و شفاف داشته باشيد.
حواس تان باشد که آب پرتقال در مجاورت گرما و هوا زود تلخ مي شود. در نتيجه آن را مدت زمان کمي روي حرارت قرار دهيد و به محض غليظ شدن مخلوط، آن را از روي شعله گاز برداريد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar