نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

نوشيدني ها/ چاي بهشت چيست و چطور درست مي شود؟

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
نوشيدني ها/ چاي بهشت چيست و چطور درست مي شود؟

آخرين خبر/ چاي بهشت به خاطر طبيعي بودن و نيز، به دليل کيفيت رنگ، طعم و عطري که دارد، جايگاه ويژه اي بين مصرف کنندگان چاي داشته و در برخي موارد نقش يک چاي مجلسي را ايفا مي کند. البته، اگر به دنبال اطلاعات بيشتري در مورد «چاي بهشت چيست؟» هستيد، با ادامه اين مقاله همراه باشيد.
چاي بهشت يکي از انواع چاي ميوه اي به شمار مي آيد که از نوع ترکيبي آن مي باشد. 
شايد بپرسيد چرا به آن چاي بهشت گفته مي شود؟ چون که اين چاي ترکيبي از سه ميوه معروف بهشتي به نام: سيب، به و گلابي است، به آن چاي بهشت گويند و براي تهيه آن بايد مراحل زير را طي کنيد: 
ابتدا بايد با رنده درشت، سيب، گلابي و به را رنده کرده و سپس، هر کدام را به تفکيک به وسيله گرماي خورشيد يا گرماي غيرمستقيم آتش مانند بخاري خشک کنيد.
بعد از خشک کردن، آن ها را به صورت جداگانه روي شعله ملايم بوداده کنيد. (از واژه تفت دادن استفاده نکرديم؛ چون در بيشتر اوقات، تفت دادن همراه با روغن است.) 
بايد توجه داشته باشيد که آن ها را به طور مرتب با قاشق هم بزنيد تا نسوزند؛ آن قدر بوداده کنيد تا رنگ آن ها تغيير کند و به رنگ تيره درآيد. پس از اتمام اين کار، هر سه ميوه بوداده شده را باهم مخلوط کنيد.
بنا بر سليقه و مزاج خود مي توانيد کمي گل سرخ، هل يا… به آن ها اضافه کنيد. 
براي حفظ تازگي و کيفيت مواد، بهتر است که آن ها را در يک ظرف شيشه اي درب دار بريزيد و در يک مکان خشک و خنک قرار دهيد.
قابل ذکر است که اين دمنوش معطر و خوش طعم، پس از دم کشيدن به رنگ قرمز در مي آيد و از اين جهت، بسيار خوش رنگ مي باشد. البته، نبايد از فوايد و خواص چاي بهشت نيز، غافل بود؛ خواصي از قبيل: 
• برطرف کننده خستگي؛
• مفرح و نشاط آور؛
• رفع سردرد؛
• درمان افسردگي؛
• برطرف کننده تشنگي؛
• و… .

زمان تهيه 60 دقيقه
زمان پخت 15 دقيقه
چي لازم دارم:
به تازه بزرگ ۳ عدد
سيب تازه متوسط ۲ عدد
گلابي تازه متوسط ۱ عدد
گل محمدي خشک شده به مقدار لازم
هل کوبيده به مقدار لازم
چه جوري درست ميشه:
1- به وسيب وگلابي تازه رابارنده (درجه درشت) رنده بزنيد.
2- ميوه هاي رنده شده رابه صورت جداگانه درآفتاب ياروي بخاري خشک کنيد.
3- وقتي کاملاخشک شد،به صورت جداگانه درقابلمه روي حرارت ملايم تف داده ومراقب باشيدکه نسوزند.تاجايي که رنگ ميوه هاکاملاقهوه اي شدادامه دهيد. نگران نباشيداحساس ميکنيدميوه هاداردميسوزدولي مرتب هم بزنيدوحرارت خيلي کم باشد.حتمارنگ ميوه هابايدقهوه اي تيره شودولي نسوزد.صبورباشيد
4- به ميوه هاي خشک وتف داده شده کمي گل سرخ وهل بستگي به ذائقه تان اضافه کنيد. موادرادرجاي خشک وخنک نگه داري کنيد
5- مقداري ازدمنوش آماده شده رادرقوري بريزيدوآب جوش اضافه کنيد.به مدت ۱۵ دقيقه اجازه دهيدروي بخارکتري دم بکشد.

ساير نکات
ازطعمهاي ديگري مثل بهارنارنج وزعفران و...ميتوانيداستفاده کنيد.
اين دمنوش بسيارخوش رنگ( قرمزرنگ )ميشود
خواص اين دمنوش بسيارزياداست ازجمله:
شادي آور،ازبين برنده سردردهاي ناشي ازافسردگي،رفع تشنگي وخستگي و....
ميزان ميوه هابستگي به ذائقه شماميتواندتغييرداده شودولي ميوه به غالب ترباشدخوش رنگ ترميشود.
موادرايکدست رنده بزنيدتاموقع تف دادن نسوزد

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره