چطور در خانه جوجه چيني درست کنيم؟

ايرنا/ جوجهچيني را معمولا در رستورانها و آن هم نه در همه رستورانها بلکه يک جاي مطمئن و خاص ميخوريم؛ چرا که هم غذاي چربي است هم روند پخت آن به شکلي است که بايد به آشپزش اطمينان کامل داشته باشيم.
مواد لازم:
پياز: ۱ عدد
شير: ½ ليوان
تخم مرغ: ۲ عدد
ليمو ترش: ۱ عدد
سينه مرغ: ۲ عدد
آرد گندم: به اندازه کافي
روغن مايع: به اندازه کافي
ماءالشعير کلاسيک: ۱ ليوان
بکينگ پودر: ۱ قاشق چايخوري
نمک و فلفل سياه: به اندازه کافي
خمير مايه فوري: ۱ قاشق غذاخوري
طرز تهيه و دستور پخت:
۱. ابتدا در قابلمهاي شير را ميريزيم و روي حرارت قرار ميدهيم تا ولرم شود و بعد خمير مايه را به آن اضافه ميکنيم. سپس زرده تخم مرغها را از سفيده آنها جدا ميکنيم و در کاسهاي جداگانه ميريزيم و سفيدهها را با همزن خوب ميزنيم تا کف کند و زماني که کاسه را برميگردانيم سفيده از آن بيرون نريزيد. بعد زردهها را با ماءالشعير به سفيده اضافه و با هم مخلوط ميکنيم تا منسجم شوند و آن وقت شير و خمير مايه را که با هم مخلوط کرده بوديم به مايه تخم مرغ اضافه ميکنيم
۲. بکينگ پودر را نيز روي مايه ميريزيم و مواد را مخلوط ميکنيم و آرد گندم را کم کم اضافه ميکنيم تا در مايه گلوله نشود. بهحدي آرد گندم ميريزيم تا مايه غلظتي شبيه ماست به خود بگيرد. در آخر مقداري نمک و فلفل به سس آماده شدهمان اضافه ميکنيم و به مدت ۱ الي ۲ ساعت در يخچال قرار ميدهيم. سينههاي مرغ را روي تخته آشپزخانه قرار ميدهيم و از گوشت مرغ رشتههايي به عرض ۲ سانت و طول ۴ سانت برش ميدهيم.
۳. سپس رشتههاي برش داده شده سينه مرغ را در کاسهاي بزرگ قرار ميدهيم و پياز را پوست ميگيريم، آبکش ميکنيم و روي تخته آشپزخانه نگيني خرد ميکنيم و روي سينه مرغها ميريزيم و بعد ليمو ترش را روي سينه مرغ ميريزيم و نمک، فلفل سياه و مقداري روغن مايع روي آن ميريزيم و با دست مواد را به سينه مرغها آغشته ميکنيم.
۴. روي کاسه سلفون ميکشيم و به مدت ۳۰ دقيقه در يخچال ميگذاريم تا طعمدار شود. سس را از يخچال بيرون ميآوريم و ترجيحا در تابهاي کوچک و گود روغن سرخ کردني تا حدي ميريزيم که مرغهاي برش خرده در آن شناور باشند و روي حرارت کم تابه را ميگذاريم تا به مرور زمان داغ شود. سپس برش مرغها را دانه دانه بر ميداريم و در سس قرار ميدهيم تا کاملا آغشته به سس شود و بعد در روغن داغ قرار ميدهيم تا مغز پخت و سرخ شوند. جوجه چينيهاي سرخ شده را زماني که از روغن بيرون ميآوريم در صافي يا روي دستمال تميز قرار ميدهيم تا روغن اضافه آن خارج شود.