logo

طرز تهيه دم کباب غذاي مشهور و محبوب قزوين

منبع
مجله دلگرم
بروزرسانی
طرز تهيه دم کباب غذاي مشهور و محبوب قزوين

مجله دلگرم/ دم کباب يا قيمه آبدار يکي از غذاهاي محبوب شهر قزوين است. اين غذاي خوشمزه را به راحتي مي توانيد در منزل تهيه نماييد. تا انتها با ما همراه باشيد.
 دستور پخت قيمه آبدار
در حقيقت دم کباب همان قيمه است ولي کمي متفاوت با قيمه پخته مي شود و يکي از تفاوت هاي دم کباب با قيمه اين است که دم کباب را به صورت آبدار و چرب تهيه مي کنند. در ادامه با طرز تهيه اين غذاي لذيذ و دلچسب آشنا خواهيد شد.

طرز تهيه دم کباب قزوين
مواد لازم براي قيمه آبدار قزوين يا دم کباب:

گوشت قيمه: 500 گرم
پياز متوسط: 2 عدد
لپه: 150 گرم
رب گوجه فرنگي: 2 قاشق سوپ خوري
سيب زميني: 2 عدد
دارچين: 1 قاشق چاي خوري
ليمو عماني: 4 تا 5 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم
پودر تخم گشنيز: 2 قاشق سوپ خوري
پياز داغ: 3 قاشق سوپ خوري
زعفران دم کرده:1 قاشق سوپ خوري
روش تهيه قيمه آبدار قزوين يا دم کباب:

لپه را بشوييد و يکي دو ساعت با آب خيس دهيد. ليمو عماني را هم يک ساعت در آب خيس کنيد. تابه اي را روي حرارت قرار دهيد و مقداري روغن داخل آن بريزيد تا داغ شود.
سپس گوشت را به همراه پياز نگيني و زردچوبه تفت دهيد. کمي بعد لپه خيس خورده را به گوشت و پياز تفت داده شده اضافه کنيد و تفت دهيد. رب را هم در آخر تفت لپه اضافه کنيد و سرخ کنيد.
مقداري آب داخل ظرف بريزيد و حرارت را کم کنيد تا گوشت و لپه بپزند. در يک ساعت باقي مانده پخت خورشت ،ليمو عماني و سيب زميني ها را اضافه کنيد و در 20 دقيقه آخر هم به آن نمک، پياز داغ، زعفران و پودر گشنيز را اضافه کنيد تا بجوشند. اين خورشت مانند آب گوشت آبدار است.دم کباب آماده شده را با کمي پودر دارچين سرو کنيد.

نکات تکميلي در مورد قيمه آبدار قزوين يا دم کباب
قيمه آبدار قزوين يا دم کباب جزو غذاي محلي قزوين مي باشد.
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 15 دقيقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت مي باشد.
قيمه آبدار قزوين يا دم کباب را مي توانيد در وعده نهار و شام سرو کنيد.
همچنين ميتوان در ماه رمضان به عنوان سحري و افطار ميل کرد.

توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 6 نفر مناسب مي باشد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره