شور و شيرين/ چي لازم دارم:
کره 75 گرم
شکر 75 گرم
تخم مرغ يک عدد
آرد ذرت 20 گرم
شير 3 قاشق سوپخوري
آرد 130 گرم
بيکينگپودر يک قاشق چايخوري
شکلات ذوبکرده 2 قاشق سوپخوري
کمپوت هلو 2 قوطي
شکلات اضافي 30 گرم
چطور بپزم:
کره، شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنيد و با همزن برقي بزنيد تا شکر حل شود. بعد آرد ذرت و شير را بيفزائيد. اکنون آرد و بيکينگ پودر را با هم الک کنيد و به آن بيفزائيد و مخلوط سازيد. سپس شکلات ذوب کرده را به مواد اضافه نمائيد و هم بزنيد تا مايه ي يکدستي حاصل شود. حالا از مايه ي آماده هر بار با قاشق داخل سيني - که از قبل کف آن را با کاغذ روغني پوشانده ايد - بريزيد و روي آن را کمي صاف کنيد. سپس هلوها را برش بزنيد و روي خمير بچينيد. سيني را در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت 15 دقيقه قرار دهيد تا کيکها بپزند. شکلات اضافي را به روش بنماري ذوب کنيد و کيکهاي سردشده را با آن تزئين نمائيد.
يادآوري1: مايه ي کيک در داخل فر (تاون) کمي پهن ميشود. بنابراين آنها را با فاصله از همديگر داخل سيني فر بريزيد تا از چسبيدن آنها به يکديگر در هنگام پخت جلوگيري شود.
يادآوري2: کلمه تاون در فارسي معادل فر در زبان فرانسوي و آون در زبان انگليسي است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar