خودتان را مهمان «خوراک جگر مرغ» کنيد

سوران/ مواد لازم:
جگر مرغ: 1 بسته
سيب زميني: نيم کيلو يا بيشتر
کره: به ميزان لازم
نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي: 2 قاشق غذاخوري سرپر
زعفران آبکرده: 3 قاشق غذاخوري
پياز: 1 عدد بزرگ
طرز تهيه:
1. پياز را به صورت نگيني ريز خرد کرده و با کره يا روغن سرخ کنيد و کنار بگذاريد.
2. ابتدا جگر را به خوبي پاک کنيد طوري که هيچ قسمت سفيد يا سبزي داخل آن نباشد و به طور کلي رگ و ريشه هاي آن جدا شود. جگرهاي پاک شده را داخل تابه نچسبي ريخته و کمي صبر کنيد تا آب اضافي آن بخار شودو رنگ آن کاملا تغيير کند.توجه داشته باشيد که هر دو طرف جگر بايد تغيير رنگ بدهد.وقتي آب جگر تبخير شد به آن مقداري کره اضافه کرده و اجازه دهيد جگر 10 دقيقه داخل کره سرخ شود.
3. ظرف پيازداغ را دوباره روي شعله قرار دهيد و رب گوجه فرنگي را به آن اضافه کنيد و اجازه دهيد رب کاملا سرخ شود.زعفران آب کرده و ادويه را نيز به رب اضافه کنيد و پس از مدتي سرخ شدن آن را به جگر بيفزاييد.
4. سيب زميني ها را خرد کرده و درون روغن سرخ کنيد.وقتي جگر بعد از نيم ساعت تا 40دقيقه کاملا پخته شد سيب زميني سرخ کرده را هم به آن اضافه کنيد و مواد را مخلوط کرده يا به صورت مجزا در کنار هم قرار دهيد و غذا را براي سرو آماده کنيد.
نکات:
در صورت تمايل مقدار بيشتري رب و زعفران استفاده کنيد.
توجه داشته باشيد حتما آب جگر تبخير شود و بعد کره را اضافه کنيد تا بوي بد جگر از بين برود.
اين غذا آب ندارد ولي اگر دوست داريد مقدار کمي آب جوش به آن اضافه کرده و بعد براي سرو آماده کنيد.
در صورت تمايل به جاي کره از روغن استفاده کنيد.