logo

شيريني با طعم نعنا و شکلات

منبع
بروزرسانی
شيريني با طعم نعنا و شکلات

شور و شيرين/ چي لازم دارم:
بيسکويت شکلاتي آسياب‌کرده  250 گرم
کره‌ي آب کرده  90 گرم
مواد لازم مياني:
ژلاتين 3 قاشق چايخوري
آب سرد يک‌سوم پيمانه

تخم مرغ 2 عدد
شکر ريز 2 قاشق سوپخوري
اسانس نعنا چند قطره
شير 2 قاشق سوپخوري
شکر اضافي 2 قاشق سوپخوري
خامه 160 گرم
چطور بپزم:
بيسکويت و کره را در کاسه‌اي بريزيد و با هم مخلوط کنيد. آن‌گاه اين مخلوط را کف قالب چربکرده‌اي به اندازه‌ي 20×30 سانتيمتر بريزيد و خوب بفشاريد و به مدت تقريبي 30 دقيقه در يخچال نگه داريد. سپس مايه‌ي نعنائي را روي بيسکويت بريزيد و صاف کنيد و دوباره قالب را در يخچال قرار دهيد تا شيريني کاملاً ببندد. حالا آن را به اندازه‌ي دلخواه ببريد و رويش را با شکلات تزئين کنيد و براي پذيرائي، در ظرف زيبائي بچينيد.
روش تهيه‌ي مايه‌ي مياني: ژلاتين را روي آب سرد بپاشيد. بعد روي بخار آب جوش بگذاريد تا ژلاتين حل شود. آن‌گاه زرده‌هاي تخم مرغ و شکر را با همزن برقي بزنيد تا غليظ شود. حالا ژلاتين حل‌کرده را به آن بيفزائيد و روي حرارت بخار آب جوش بگذاريد و هم‌زدن را ادامه دهيد تا خامي زرده‌هاي تخم مرغ از بين برود. اکنون آن را از روي حرارت برداريد و اسانس نعنا و شير را بيفزائيد و مخلوط کنيد. حالا اين مايه را در يخچال قرار دهيد تا  نيم‌بند شود. سپس سفيده‌هاي تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد و به‌تدريج شکر اضافي را به آن بيفزائيد. اينک سفيده‌هاي همزده را همراه با خامه به مايه‌ي قبلي اضافه کنيد.

يادآوري: مي‌توانيد چند قطره رنگ سبز خوراکي، به مايه‌ي نعنائي بيفزائيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره