10
2
2.4K
10
2
2.4K
آخرين خبر/ از معروفترين آش هاي استان فارس و خيلي از مناطق زاگرس که با سبزي کارده تهيه ميشه و البته در مناطق مختلف روش پختش فرق داره، کارده در فصل بهار سبز ميشه، خيلي شبيه اسفناجه اما بسيار طعم تلخ و تندي داره و نميشه خام خورد، اهالي شهر اقليد هم خيلي به اين آش علاقه دارند.
نکته جالب اين آش روش پختنشه، بايد مواد با هم مخلوط بشه و چند ساعت در يک جاي گرم بمونه تا فرايند تخمير صورت بگيره و بعد روي آتش پخته ميشه.
مواد آش کارده:
سبزي کارده، برنج، دوغ، آرد گندم، نمک و فلفل، پياز داغ و نعنا
ممنون از عزيزاني که اين آش خوشمزه رو در شهر زيباي اقليد درست کردند.
منبع ويدئو: اينستاگرام دور نيست