چطور ترشي کلم قرمز حرفه اي درست کنيم؟
حالا زندگي/ از آنجايي که سالادها هميشه بهترين و سالمترين ميانوعدهها و حتي وعدههاي اصلي هستند، خلاقيت در ترکيب انواع سبزيجات و پروتئينها ما را بيشتر ترغيب ميکند که سالادها را به بخش جدانشدني سفره غذاييمان تبديل کنيم. از انواع سبزيجات مثل کلم بروکلي و بروکسل و کاهوها و ذرت و .. گرفته تا بازي خلاقانه با سبزيجاتي که به سالاد رنگ و لعاب ميدهند. ترشي کلم قرمز هم يکي از اين ترکيبات است که هم در سالاد بسيار خوشمزه است هم به عنوان ترشي کنار غذا.
روش تهيه:
۱. کلم قرمز را در مقدار لازم تهيه کنيد، آن را خوب بشوييد و بعد از اينکه کامل خشک شد به تکههاي مساوي خرد کنيد تا زيبايي ظاهري داشته باشد.
۲. سپس نمک را به آن اضافه کنيد و اجازه دهيد تا نمک به خرد کلمها برود.
۳. سپس در يک ظرف شيشهاي قرار دهيد و آن را پر کنيد و سرکه را به آن اضافه کنيد.
۴. دقت کنيد که سرکه تا بالاي شيشه را بگيرد و کلمها بيرون از سرکه نباشند.
۵. ظرفهاي شيشهاي بهترين گزينه براي نگهداري ترشي کلم قرمز فوري است؛ به هيچ وجه از ظرفهاي پلاستيکي استفاده نکنيد.
۶. از خريدن کلم نصف شده خودداري کنيد، زيرا کلم به محض برش خوردن ويتامين c خود را از دست ميدهد.
۷. کلم قرمز را هنگام مصرف بشوييد و از شستن و نگهداري آن خودداري کنيد.
۸. براي نگهداري کلم قرمز بدون شستن و خرد کردن، آن را در نايلون قرار داده و در يخچال نگهداري کنيد.
۹. ميتوان يک قاشق غذاخوري شکر به کلم قرمز افزود تا ترشي سرکه را تعديل کند يا اينکه سرکه را با مقداري آب جوشيده و سرد شده مخلوط کنيد.
۱۰. برخي افراد براي نرم شدن کلم قرمز با مقدار کمي آب آن را حرارت ميدهند ولي اين شيوه رنگ و مزه کلم را تغيير ميدهد.