نماد آخرین خبر

طرز تهيه مرباي به؛ به استقبال پاييز برويم

منبع
ايرنا
بروزرسانی
طرز تهيه مرباي به؛ به استقبال پاييز برويم

ايرنا/ مرباي به يکي از پرطرفدارترين مرباهاست که به راحتي مي‌شود در منزل با رعايت چند نکته آن را درست کرد و وعده‌هاي صبحانه را هيجان‌انگيزتر و جذاب‌تر سرو کرد.

مواد لازم:

  • به: يک کيلو
  • شکر: يک کيلو
  • دانه به: به مقدار لازم
  • پودر هل: به مقدار لازم
  • آب: به مقدار لازم
  • آبليمو: يک قاشق سوپ‌خوري
  • وانيل: يک هشتم قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه و دستور پخت:

۱. ابتدا به‌ها را به ابعاد دلخواه خرد کنيد و قسمت سفت وسط آن را به همراه تخم‌ها خارج کنيد. (بنا به سليقه خود مي‌توانيد پوست به را بگيريد يا نگيريد.)

۲. به‌ها را داخل قابلمه مي‌ريزيم و آب را به اندازه‌اي که روي به‌ها را بگيرد اضافه م‌کنيم و تقريبا ۲۰ دقيقه مي‌جوشانيم تا به‌ها کمي نرم شوند.

۳. سپس شکر و هل را اضافه کرده و در قابلمه را مي‌گذاريم .

۴. بعد از يک ساعت دانه‌هاي به را به مربا اضافه مي‌کنيم. اين دانه‌ها در طي پخت مربا لعاب مي‌دهند و مربا بعد از پخت حالت ژله‌اي و مارمالادي به خودش مي‌گيرد .

۵. با شعله کم حدوداً ۴ الي ۵ ساعت زمان پخت درنظر مي‌گيريم تا مربا قرمز رنگ شود و شهد آن قوام پيدا کند.

۶. حالا آبليمو را اضافه کرده و اجازه مي‌دهيم چند جوش ديگر بخورد. (حدود ۵ دقيقه).

۷. سپس شعله را خاموش کرده و صبر ميکنيم تا مربا خنک شود. وقتي خنک شد وانيل را هم به آن اضافه ميکنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar