نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ميز اردور/ ترشي باميه؛ يکي از خوشمزه هاي پاييزي

منبع
خراسان
بروزرسانی
ميز اردور/ ترشي باميه؛ يکي از خوشمزه هاي پاييزي

خراسان/ چي لازم دارم:

باميه -  نيم کيلوگرم
 شويد و ترخون و تخم آن ها  -  به ميزان لازم (ريحان ، مرزه ، گشنيز وجعفري هم مي توانيد استفاده کنيد.)
 سير- ۶ تا ۷ حبه
 فلفل سبز تند -  ۴ تا ۵ عدد
 آب جوشيده خنک -   ۲ ليوان
  سرکه -  ۲ ليوان
چه جوري درست ميشه:
۱-باميه ها را بشوييد و اجازه دهيد خشک شود.
۲- بهتر است از باميه هاي ريز استفاده کنيد.
۳- اگر خواستيد ته باميه ها را بگيريد ، مواظب باشيد مواد لزج آن بيرون نريزد.
۴-  داخل شيشه اي تميز به صورت لايه  لايه  باميه ، سبزيجات (شويد و ترخون و ...) سير و فلفل سبز قرار دهيد .
۵- آب جوشيده  خنک و سرکه و نمک را با هم مخلوط کنيد و داخل شيشه بريزيد.
۶-  مي توانيد به جاي آب تنها سرکه بريزيد.
۷- در ظرف را محکم ببنديد و در جاي خنک نگهداري کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره