9
1
3.1K
خراسان/ چي لازم دارم:
باميه - نيم کيلوگرم
شويد و ترخون و تخم آن ها - به ميزان لازم (ريحان ، مرزه ، گشنيز وجعفري هم مي توانيد استفاده کنيد.)
سير- ۶ تا ۷ حبه
فلفل سبز تند - ۴ تا ۵ عدد
آب جوشيده خنک - ۲ ليوان
سرکه - ۲ ليوان
چه جوري درست ميشه:
۱-باميه ها را بشوييد و اجازه دهيد خشک شود.
۲- بهتر است از باميه هاي ريز استفاده کنيد.
۳- اگر خواستيد ته باميه ها را بگيريد ، مواظب باشيد مواد لزج آن بيرون نريزد.
۴- داخل شيشه اي تميز به صورت لايه لايه باميه ، سبزيجات (شويد و ترخون و ...) سير و فلفل سبز قرار دهيد .
۵- آب جوشيده خنک و سرکه و نمک را با هم مخلوط کنيد و داخل شيشه بريزيد.
۶- مي توانيد به جاي آب تنها سرکه بريزيد.
۷- در ظرف را محکم ببنديد و در جاي خنک نگهداري کنيد.