خراسان/ چی لازم دارم:

بامیه -  نیم کیلوگرم
 شوید و ترخون و تخم آن ها  -  به میزان لازم (ریحان ، مرزه ، گشنیز وجعفری هم می توانید استفاده کنید.)
 سیر- ۶ تا ۷ حبه
 فلفل سبز تند -  ۴ تا ۵ عدد
 آب جوشیده خنک -   ۲ لیوان
  سرکه -  ۲ لیوان
چه جوری درست میشه:
۱-بامیه ها را بشویید و اجازه دهید خشک شود.
۲- بهتر است از بامیه های ریز استفاده کنید.
۳- اگر خواستید ته بامیه ها را بگیرید ، مواظب باشید مواد لزج آن بیرون نریزد.
۴-  داخل شیشه ای تمیز به صورت لایه  لایه  بامیه ، سبزیجات (شوید و ترخون و ...) سیر و فلفل سبز قرار دهید .
۵- آب جوشیده  خنک و سرکه و نمک را با هم مخلوط کنید و داخل شیشه بریزید.
۶-  می توانید به جای آب تنها سرکه بریزید.
۷- در ظرف را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar