فوت و فن تهيه کرم پنيري براي کاربردهاي مختلف
کوکپد/ مواد لازم
150 گرم پنير ماسکارپونه
200 گرم خامه پاستو ريزه
پودر قند به مقدار دلخواه
مراحل
ظرفي را که در آن بتوانيد خامه را بزنيد بمدت حداقل ۳۰ دقيقه در فريزر قرار دهيد تا کاملا سرد شود.
سپس خامه و پودر قند را در ظرف بريزيد و با هم زن بزنيد تا فرم بگيرد.
سپس پنير ماسکارپونه را به آن اضافه کنيد. 🌟نکته : هر چه پنير ماسکارپونه به مواد اضافه کنيد ،کرم سفت تر و هر چه خامه اضافه کنيد کرم ، شل تر مي شود...اگر از طعم شور و شيرين خوشتان مي آيد به ميزان دلخواه از پنير خامه اي صبحانه که کمي شور است به آن اضافه کنيد و کم کم چون مزه کرم خراب مي شود. مقدار کمي مثل يک يا دو قاشق غذا خوري بريزيد و بعد با هم زن بزنيد و بچشيد... کاملا سليقه اي است