ايرنا/ سس پستو از آن سس‌هاي جذابي است که مي‌شود با غذاهاي فست‌فودي و پاستا ترکيب کرد و طعم فوق‌العاده‌اي ساخت. سسي که طرز تهيه ساده‌اي دارد و با رعايت چند نکته ساده مي‌توانيم بهترين طعم و عطر را بسازيم.

مواد لازم:

  • دانۀ کاج: نصف پيمانه
  • ريحان تازه: ۴ پيمانه
  • پنير پارمزان رنده شده: نصف پيمانه
  • سير: ۱ حبه
  • نمک و فلفل: به ميزان لازم
  • روغن زيتون: نصف پيمانه

طرز تهيه و دستور پخت:

۱. ابتدا فر را با دماي ۱۷۵ درجه سانتي گراد گرم کنيد بعد دانه هاي کاج يا گردو را روي سيني بريزيد و به مدت ۵ الي ۸ دقيقه در فر بگذاريد تا بو داده شود و  طلايي رنگ شود.

۲. بعد دانه‌ها را از فر خارج مي‌کنيم و مي‌گذاريم تا خنک شود.

۳. سپس دانه‌ها را با پنير، سير، ريحان و مقداري نمک و فلفل در غذا ساز بريزيد تا کاملا مخلوط و له شوند

۴. اگر هم دوست داشته باشيد دانه‌هاي کاج مثل کرانچي شود مي‌توانيد در هنگام مخلوط کردن و خرد کردن مواد از له شدن آن جلوگيري کنيد.

۵. روغن زيتون را هم به بقيه مواد داخل غذا ساز اضافه کنيد و سرعت را کم کنيد تا سس با روغن مخلوط شود و کاملا يکدست شود.

۶. اين سس را ميتوانيد به مدت ۳ روز در يخچال نگهداريد و براي پاستاي پخته شده سرو کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar