نماد آخرین خبر

طرز تهيه باگت شکم پر؛ غذايي خوشمزه، سريع و آسان

منبع
فرارو
بروزرسانی
طرز تهيه باگت شکم پر؛ غذايي خوشمزه، سريع و آسان

فرارو/ امروز قصد داريم دستورالعمل تهيه باگت شکم پر را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.

مواد اوليه براي تهيه باگت شکم پر
گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم
پياز رنده شده ۱ عدد
سيب زميني متوسط نگيني خرد شده ۲ عدد
فلفل دلمه‌اي ۱/۲ عدد
قارچ ۱۰۰ گرم

رب گوجه فرنگي ۲ تا ۳ قاشق غذاخوري
زردچوبه ۱ قاشق چايخوري
فلفل سياه ۱ قاشق چايخوري
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چايخوري
پودر آويشن ۱ قاشق چايخوري
پنير پيتزا به ميزان لازم
نمک به ميزان لازم
نان باگت به تعداد لازم

نکات مربوط به مواد اوليه
۱- نکات مربوط به گوشتاغلب وقتي صحبت از گوشت قرمز مي‌شود بيشتر از مضرات آن گفته مي‌شود، اما همان طور که مي‌دانيد گوشت قرمز حاوي ميزان بالاي پروتئين مي‌باشد و بهترين ماده غذايي براي تقويت ماهيچه‌ها و استحکام عضلاني بدن است. همچنين داراي ميزان قابل توجهي از امگا ۳ مي‌باشد و داراي منبع غني از آهن است و براي پيشگيري از کم خوني بسيار موثر است. آهن از يک سو به ساخت هموگلوبين موجود در خون کمک مي‌کند و از سوي ديگر رسيدن اکسيژن به قلب و مغز را سرعت مي‌بخشد. گوشت قرمز منبع بسيار خوبي از ويتامين‌هاي گروه B. مي‌باشد اين گروه از ويتامين‌ها براي سوخت و ساز بهتر بدن ضروري مي‌باشد. همان طور که ملاحظه نموديد گوشت قرمز ارزش غذايي بسيار بالايي دارد، اما مهم اين است که به ميزان مناسب مصرف شود و مصرف ۱ الي ۲ بار در هفته براي بدن بسيار مفيد است.

حال که با فوايد گوشت قرمز آشنا شديد لازم است نکاتي را به شرح ذيل در خصوص بسته بندي و منجمد کردن آن رعايت کنيد:

در مورد بسته بندي و منجمد کردن گوشت قرمز بايد توجه داشته باشيد که هر قدر حجم گوشت درون بسته‌ها کمتر باشد يعني به صورت يک لايه پهن و نازک در مشما قرار بگيرد زودتر يخ مي‌زند و کيفيت آن هم حفظ مي‌شود. برعکس اگر بسته بندي ضخيم و پر حجم باشد باعث مي‌شود گوشت ديرتر يخ بزند و اين امر موجب فساد يا تغيير کيفيت گوشت مي‌شود.

۲- نکات مربوط به پياز
خيلي از اوقات که براي خريدن پياز به بازار‌هاي ميوه و تره‌بار مي‌رويد در مغازه رنگ‌هاي مختلفي از پياز‌ها را مي‌بينيد بدون توجه به اينکه هر کدام از اين پياز‌ها مصارف مشخصي دارند آن را مي‌خريد در واقع دم دست‌ترين پياز را انتخاب مي‌کنيد غافل از اينکه ممکن است پياز انتخاب شده براي مصرفي که در نظر داريد مناسب نباشد.

اگر بخواهيم به طور مختصر در خصوص کاربرد انواع پياز توضيح دهيم بايد از پياز زرد که معروف‌ترين عضو خانواده پياز‌ها است شروع کنيم اين پياز بهترين گزينه براي پخت و پز است پياز سفيد از پياز زرد طعم ملايم تري دارد از نظر کاربرد تقريبا مثل پياز قرمز است، يعني مي‌توان آن را خام خورد و يا در سالاد‌ها و ديپ‌ها از آن استفاده کرد. اين پياز براي غذا‌هاي مکزيکي هم بهترين گزينه است.

پياز قرمز نسبت به پياز سفيد و زرد، فيبر بيشتري دارد و به خاطر رنگ زيبايش مي‌توان از آن براي تزئين بشقاب غذا هم استفاده کرد علاوه بر اين براي کبابي کردن، انواع سالاد و ساندويچ‌ها هم انتخاب مناسبي است. پياز‌هاي قرمز به اندازه کافي عطر و طعم به غذا نمي‌دهند بنابراين معمولا براي پخت و پز مورد استفاده قرار نمي‌گيرند.

۳- نکات مربوط به سيب زميني
سيب زميني‌ها را به صورت نگيني خرد کنيد بعد آن‌ها را در آب سرد بريزيد و به مدت ۱ ساعت در يخچال قرار دهيد سپس آب آن را عوض کنيد مجدد آب سرد روي آن بريزيد و در يخچال قرار دهيد ۲ تا ۳ بار اين کار را تکرار کنيد عوض کردن آب سيب زميني باعث مي‌شود نشاسته اضافه آن گرفته شود.

۴- نکات مربوط به فلفل دلمه‌اي
همان طور که مي‌دانيد فلفل دلمه‌اي سبزي پر خاصيتي است که مصرف آن به تمامي افراد به ويژه کودکان توصيه شده است. اين سبزي داراي سه رنگ سبز، زرد و قرمز مي‌باشد که رنگ سبز آن طعم قوي تري دارد. فلفل دلمه‌اي به دليل مواد مغذي از جمله ويتاميني که دارد منشا درمان سرما خوردگي محسوب شده و همچنين براي درمان کم خوني، حفاظت از چشم و تقويت قوه بينايي و نيز رفع يبوست بسيار مفيد است.

ته فلفل دلمه برجستگي‌هايي وجود دارد فلفل دلمه‌هايي که چهار برجستگي در زير خود دارند ماده هستند فلفل دلمه ماده پر تخم است و طعم شيريني دارد لذا براي تهيه انواع سالاد و خام خواري مناسب‌تر از فلفل نر است. فلفل دلمه‌اي که سه برجستگي در زير خود دارد نر است تخم کمتري دارد، تند‌تر است و براي غذا پختن از آن استفاده مي‌شود و در آشپزي کاربردي‌تر است بر عکس فلفل دلمه ماده فلفل دلمه‌اي نر بعد از تفت دادن و پختن اصلا تلخ نمي‌شود و خوشمزه باقي مي‌ماند.

۵- نکات مربوط به پنير پيتزا

همان طور که مي‌دانيد انواع پنير‌ها از جمله پنير پيتزا جزء جدايي ناپذير فست فود‌ها هستند و تاثير بسيار مهمي در خوشمزه‌تر شدن آن‌ها دارند، اما در تهيه پنير‌ها لازم است نکاتي را رعايت کنيد، چون پنير‌ها در عين حال که باعث خوشمزه‌تر شدن غذاي ما مي‌شوند اگر کيفيت مناسبي نداشته باشند طعم نامطبوعي به غذا مي‌دهند.

اولين نکته‌اي که در هنگام خريد پنير بايد به آن توجه کنيد محل نگهداري پنير است پنير خواه بسته بندي باشد خواه فله اي، بايد در يخچال نگهداري شود البته نگهداري پنير در يخچال نمي‌تواند ضامن سلامت و قابل مصرف بودن آن باشد لذا توجه به تاريخ توليد، تاريخ انقضاء، نشان استاندارد و سالم بودن بسته بندي آن نيز از اهميت زيادي برخوردار است.

دومين نکته مهم در خريد پنير توجه به ظاهر آن است در بعضي بسته بندي‌ها پنير رنده شده را به صورت تک رنگ (سفيد) و در بعضي ديگر به صورت دو رنگ (سفيد و نارنجي) مي‌بينيد اين پنير‌هاي نارنجي رنگ همان پنير چدار يا گودا هستند البته اين دو تفاوتي در ميزان کش آمدن و کيفيت ندارند، بنابراين مي‌توانيد به دلخواه هر کدام از آن‌ها را انتخاب کنيد.

نکته مهم اين است که اين پنير‌هاي رنگي بايد حتما نارنجي باشند، زيرا چدار کاملا رنگ نارنجي مشخصي دارد و اصلا زرد نيست. وجود پنير‌هاي داراي رنگ زرد يا طلايي نشان دهنده استفاده از رنگ‌هاي شيميايي در پنير است لذا از خريد آن‌ها خودداري کنيد، چون اين مواد شيميايي باعث چرب شدن و به روغن افتادن غذا مي‌شود و در نهايت طعم نامطبوعي به غذا مي‌دهد؛ بنابراين اگر شک داشتيد که اين پنير‌هاي رنگي پنير چدار يا گودا هستند يا ترکيبات شيميايي بهتر است از پنير‌هاي تک رنگ استفاده کنيد.

طرز تهيه باگت شکم پر
۱- داخل تابه‌اي ۲ قاشق غذاخوري روغن مايع بريزيد بعد گوشت چرخ شده + فلفل سياه + فلفل قرمز + نمک + پياز رنده شده را اضافه کنيد حدود ۱۵ دقيقه تفت دهيد بعد ۲ قاشق غذاخوري ربي که از قبل آن را تفت داده ايد را اضافه کنيد. بعضي وقتي پياز را رنده مي‌کنند کاملاً آب آن را مي‌گيرند و اصطلاحاً فقط تفاله‌هاي پياز را به گوشت اضافه مي‌کنند، اما بعد از پخت با اين مشکل مواجه مي‌شوند که گوشت بوي زهم مي‌دهد؛ بنابراين نبايد آب پياز را کامل بگيريد بلکه وقتي پياز را رنده کرديد چند دقيقه آن را کنار بگذاريد آبي که از پياز جدا مي‌شود را بگيريد و بقيه پياز را به گوشت اضافه کنيد اصلا نيازي به فشار دادن پياز و گرفتن تمام آب آن نيست.

۲- سيب زميني‌ها را سرخ کنيد سپس قارچ‌ها را هم تميز بشوييد و خرد کنيد. داخل تابه مورد نظر کمي روغن يا کره بريزيد با حرارت بالا تفت دهيد تا قارچ‌ها آب نيندازند سپس قارچ + گوشت + سيب زميني را با هم مخلوط کنيد بعد هم فلفل دلمه‌اي نگيني خرد شده را به آن اضافه کنيد ۲ دقيقه تفت دهيد در نهايت آويشن را اضافه کنيد و از روي حرارت برداريد.

۳- روي نان‌هاي باگت را برش بزنيد داخل آن‌ها را خالي کنيد کمي پنير پيتزا داخل نان‌ها بريزيد سپس داخل نان‌ها را با موادي که از قبل تهيه کرده ايد پر کنيد لا به لاي مواد هم کمي پنير پيتزا بريزيد در نهايت روي مواد را با پنير کاملا پوشش دهيد نان‌ها را روي سيني فر قرار دهيد فر را از ۱۵ دقيقه قبل روشن کنيد روي دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد قرار دهيد تا گرم شود سيني را به مدت ۱۵ دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا پنير ذوب شود مي‌توانيد گريل فر را در ۵ دقيقه آخر روشن کنيد تا پنير برشته‌تر شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar