طرز تهيه خلال و پرک بادام

باشگاه خبرنگاران/ شايد برايتان پيش آمده باشد که خلال بادامهاي آماده خريداري شده بدمزه و مانده باشند شما به راحتي ميتوانيد در منزل خلال بادام و پرک بادام تهيه کنيد و از تازگي آن خيالتان راحت باشد.
طرز تهيه خلال بادام:
براي طرز تهيه خلال بادام، بهتر است از بادامهاي تازه استفاده کنيد اگر فصل بادام تازه نبود اشکالي ندارد با بادام خشک هم ميتوانيد تهيه کنيد.
براي درست کردن خلال بادام با بادام تازه ابتدا بادامها را پوست بگيريد و مغز کنيد دقت کنيد مغز آنها آسيب نبينند و به صورت کامل در آيند. مقداري آب جوش روي مغز آنها بريزيد، و حدود ۵-۱۰ دقيقه اجازه بدهيد بماند؛ و سپس پوست قهوهاي آن را جدا کنيد و با کارد ميوه خوري تيزي ابتدا مغزها را به شکل پرک در آوريد و بعد با کارد به صورت خلالي خرد کنيد. ميتوانيد مقداري را به شکل پرک و مقداري را خلالي خرد کنيد.
بعد از آن، خلالهاي بادام و پرکهاي بادام را داخل سبدي بريزيد و در بالکن خود قرار بدهيد تا با نور و سايهي آفتاب خشک شوند. آنها را در روز ۲-۳ بار زير و رو کنيد تا يکدستتر خشک شوند.
اگر براي تهيهي خلال بادام عجله داريد مراحل بالا را انجام بدهيد و براي خشک کردن ميتوانيد از فر استفاده کنيد به اين صورت که خلال بادامها را داخل سيني فر قرار بدهيد و شعلهي فر را روي درجهي خيلي کم قرار بدهيد؛ و دائم به آن سر بزنيد و آن را زير و رو کنيد تا رنگ خلالها تغيير نکنند و همه با هم يکدست خشک شوند؛ و بعد از آن خلالها را داخل سبد بريزيد در فضاي باز قرار بدهيد تا خنک شوند و عرق نکنند.
خلال بادام و پرک بادامهاي شما آماده است. آنها را داخل ظرف در دار داخل يخچال قرار بدهيد.
طرز تهيه خلال بادام خشک:
اگر بادام تازه نداريد و از بادام خشک استفاده ميکنيد پس از مغز کردن، مغزها را به مدت ۱۲ ساعت داخل آبجوش قرار بدهيد تا پوست آنها راحت جدا شود و بدون آسيب ديدن مغزها آنها را به صورت خلالي خرد کنيد. اگر مغز نرم نباشد هنگام خلال کردن خرد ميشوند؛ و پس از آماده کردن خلالها يا داخل فر و يا در نور آفتاب خشک کنيد.
* لازم نيست نور خورشيد مستقيم به آنها بتابد. حالت سايه آفتاب باشد.