نماد آخرین خبر

۳۰ ترفند پخت و پز براي مبتديان آشپزي و شيريني‌پزي

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
۳۰ ترفند پخت و پز براي مبتديان آشپزي و شيريني‌پزي

باشگاه خبرنگاران/ اگر تا به حال برايتان پيش آمده که مطابق يک دستور پخت مشخص عمل کنيد، ولي نتيجه رضايت‌بخش نباشد، اين مطلب براي شما است. هميشه نکات ريز و ظريفي در هنگام پخت و پز وجود دارند که رعايت نکردن آن‌ها باعث مي‌شود به نتيجه مطلوب مورد نظرتان نرسيد. در ادامه ۳۰ ترفند پخت و پز براي مبتديان آشپزي و شيريني‌پزي که نتيجه دلخواه شما را تضمين مي‌کنند را بخوانيد و به يک حرفه‌اي تبديل شويد.

۳۰ ترفند پخت و پز براي مبتديان

شما براي پخت غذا و شيريني‌هاي مخصوص و حرفه‌اي نيازي به داشتن مدرک آشپزي يا شيريني‌پزي نداريد! فقط کافي است چند نکته ساده و در عين حال کاربردي را رعايت کنيد تا به نتايج خوشمزه‌اي برسيد. اين ۳۰ ترفند پخت و پز براي مبتديان به شما کمک مي‌کند تا غذا‌هاي لذيذتر و کيک‌هاي اسفنجي‌تري داشته باشيد.

۱. قبل از شروع به کار، دستور تهيه خود را يک بار از ابتدا تا انتها بخوانيد.
۲. تخم مرغ‌ها را قبل از مصرف به دماي اتاق برسانيد.
۳. تخم مرغ‌هاي خود را به طور صحيح بشکنيد تا تکه‌هاي پوست آن داخل خمير مخلوط نشوند. شما همچنين مي‌توانيد تخم مرغ‌هاي فاسد شده را قبل از خراب کردن ساير مواد خود، تشخيص دهيد.
۴. هميشه از پيمانه‌هاي اندازه‌گيري استفاده کنيد.۵. فر خود را از قبل گرم کنيد.
۶. هنگام تهيه شيريني يا کلوچه، کره خود را رنده کنيد.
۷. ماهيتابه يا قالب خود را با کره نرم شده (نه کره ذوب شده) چرب کنيد.

۸. کره را در مايکروويو نرم کنيد.
۹. نمک را از دستور پخت خود کنار نگذاريد.
۱۰. از يک تايمر استفاده کنيد.
۱۱. مايه خمير کيک را بيش از حد مخلوط نکنيد.
۱۲. ابزار اندازه‌گيري خود را قبل از استفاده براي مواد چسبناک، چرب کنيد.
۱۳. هميشه ساير مواد خود را درون ظرف سفيده تخم مرغ زده شده اضافه کنيد و نه بالعکس.
۱۴. تخم مرغ‌هاي هم دماي اتاق و تازه را براي زدن انتخاب کنيد.
۱۵. هميشه يک نوک انگشت نمک را به سفيده تخم مرغ اضافه کنيد و بعد بزنيد.
۱۶. ژلاتين را قبل از افزودن به مواد خود نرم کنيد.
۱۷. قبل از استفاده، يخ ميوه‌هاي منجمد را ذوب نکنيد.
۱۸. هميشه پودر کاکائو را الک کنيد.
۱۹. به ترتيب کار و مراحل دستور پخت احترام بگذاريد.

۲۰. تفاوت بين بيکينگ پودر و جوش شيرين را بدانيد.
۲۱. شکلات را درون يک ظرف دوم روي بخار آب ذوب کنيد و از قرار دادن آن روي حرارت به صورت مستقيم خودداري کنيد (روش بنماري).
۲۲. شکلات را مي‌توانيد در مايکروويو ذوب کنيد.
۲۳. قبل از ريختن مايع داخل قالب، درون آن را با فويل يا کاغذ مخصوص شيريني‌پزي بپوشانيد تا به ظرف نچسبد.
۲۴. مايع کيک خود را قبل از پخت براي مدتي رها کنيد تا حباب‌هاي هواي آن خارج شوند.
۲۵. قبل از پخت، خمير کوکي را سرد کنيد.
۲۶. از حس بويايي خود براي تشخيص زمان پخت استفاده کنيد.
۲۷. قبل از مصرف صبر کنيد تا کيک‌ها کمي سرد شوند.
۲۹. کيک و شيريني خود را روي يک توري فلزي خنک کنيد.

۲۸. کوکي‌هاي سوخته را دور نريزيد و سوختگي‌هاي آن را با رنده بتراشيد.
۳۰. براي تزيين از قيف خامه کشي دست‌ساز استفاده کنيد.

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar